Джордж Найт и синът на Джуниър Найт от EastEnders накараха

...
Джордж Найт и синът на Джуниър Найт от EastEnders накараха
Коментари Харесай

Разликата във възрастта на Джордж и Джуниър Найт от BBC EastEnders и на колко години са актьорите след объркване

Джордж Найт и синът на Джуниър Найт от EastEnders накараха някои почитатели да се запитат на какъв брой години са били на екрана и отвън него.

Сапунката на BBC неотдавна назначи артиста Мика Балфур за ролята на Джуниър, отчужденото първородно дете на героя на Колин Салмън Джордж. Той дебютира на екрана тази седмица в трагичен поврат, събирайки още веднъж бащата и сина след години разделяне.

Но защото някои фенове харесаха новините и кастинга за ролята, подготвени да видят Мика да заема централно място, други почитатели допуснаха, че няма задоволително огромна разлика във възрастта сред членовете на актьорския състав. Въпреки че Колин е с съвсем 20 години по-възрастен от Мика, известно комплициране по отношение на възрастта на самите герои накара някои фенове да се чудят на какъв брой години е трябвало да бъде Джуниър.

Смята се, че Колин е роден през 1961 година, което би означавало той е на 62 години. Що се отнася до екранния наследник Мика, годината му на раждане се счита за 1978 или 1979 година, като вари...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР