Букайо Сака беше похвален за това, че говори на терена

...
Букайо Сака беше похвален за това, че говори на терена
Коментари Харесай

Звездата на Арсенал Букайо Сака се смее за последен в кадри, записани от фенове на Тотнъм

Букайо Сака беше окуражителен за това, че приказва на терена против Тотнъм, откакто беше измъчван от последователите на домакините.

Сака беше един от звездните играчи на Арсенал при решаващата им победа с 3-2 в дербито на Северен Лондон в неделя следобяд. Той асистира за автогола на Пиер-Емил Хожберг с удар от корнер, преди да направи 2-0 със спокоен свършек на контраатаката.

Кай Хаверц стреля с глава в корнер на Деклан Райс, с цел да направи 3-0 преди полувремето -време и макар че Спърс отвърнаха на удара посредством гол на Кристиан Ромеро от неточност на Дейвид Рая и дузпа на Сон Хюн-мин след фаул на Райс против Бен Дейвис, те не можаха да намерят изравнителен гол. Победата подсигурява, че Арсенал остава в конкуренцията за купата във Висшата лига с Манчестър Сити и има правата за хвалене пред Спърс.

След като е минал през академията на Арсенал, Сака схваща значимостта на дербито повече от множеството. А 22-годишният състезател също знае по какъв начин да канализира страстите си, както се в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР