Петър Куленски, издигнат от ПП-ДБ, е новият кмет на Пазарджик.

...
Петър Куленски, издигнат от ПП-ДБ, е новият кмет на Пазарджик.
Коментари Харесай

Новият кмет на Пазарджик: Градът има много и тежки проблеми

Петър Куленски, повдигнат от ПП-ДБ , е новият кмет на Пазарджик. На първия тур на локалните избори той имаше едвам 5000 гласа, само че на втория получи поддръжката на над 17 000 души и победи дългогодишния кмет на града Тодор Попов.

Проследете с нас кметския избор в цялата страна

Куленски е роден през 1986 година В Пазарджик. Завършил е езиковата гимназия в града, а по-късно приключва право в СУ „ Климент Охридски ”.

Той към момента не встъпил публично в служба, ще се закълне идния четвъртък.

Вижте кои са те

„ Страшно доста хора ме стопират, доста хора желаят да споделят за проблемите, които са имали през последните 16 години. Така беше и по време на акцията. Ние подадохме ръка към всички поданици на Пазарджик и казахме, че вратите ни ще бъдат необятно отворени за тях “, сподели в предаването „ Тази неделя “ кметът на Пазарджик.

По думите му предходното управление на общината е приканвало шефове на дирекции всеобщо да изоставен, с цел да бъде блокирана неговата работа.

Зам.-председател на общинска комисия се оказва новорегистрирана в дома на краткотрайния кмет

„ Важно за мен е да стартираме с решаването на въпросите от ден първи, тъй като те са ужасно наболели и належащи за Пазарджик. И сега се постанова непрекъснато да изгасям пожари, свързани с тежкото финансово положение на общината. Много кредитори се свързват с нас и споделят, че им се дължат пари “, сподели още новият кмет на Пазарджик .

Той даде поръчка да се бори с корупционни практики, които са отказвали вложители да дойдат в града.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР