Пазаруването през пролетта може да ти донесе страхотни приятни изненади,

...
Пазаруването през пролетта може да ти донесе страхотни приятни изненади,
Коментари Харесай

Вземи матрака на годината и получи подарък за още до 300 лв

Пазаруването напролет може да ти донесе страхотни приятни изненади, изключително в случай че си в търсенето на нов първокласен матрак за своята спалня.

Температурите стават все по-високи и всеки, който се оплаква от малоценен сън или неприятности с матрака си, търси вид, който да му оказва помощ да релаксира оптимално през идните месеци. Същевременно всяко време е уместно да си направиш прекрасен подарък и да се почувстваш прелестно.
Както се споделя, с един патрон два заека, около новите оферти от Дормео.

1. Матрак на годината.

На вашето внимание – Продукт на годината 2018 в категория „ Матраци “ на база изследване на Nielsen България измежду 2000 консуматори. Матракът е с 15 години гаранция или другояче казано 5470 утрини, в които да се събуждаш зареден за новия ден. Дизайнът е направен по новаторска технология, която наглася матрака съгласно персоналните ти желания. Ядрото на матрака е формирано от по-твърда и по-мека страна, които свободно се обръщат. Покритията на двете страни са различини: от едната страна има подплата от 2 сантиметра мемори пяна, а от другата – пласт пяна Екосел. Оригиналният пласт във формата на буквата S от пружини Октаспринг ® дава опция да избираш от две равнища на поддръжка. От едната страна поддръжката е лека и еластична, комфортна за горната част на тялото: врата, главата и раменете, от другата страна оказва приятна поддръжка на краката.

2. Идеален за двойки.

Знаеш ли, че двойки, споделящи двоен матрак (без неуместна междина сред тях) имат по-добри връзки и по-здрава прочувствена връзка? Спи по-добре, сгуши се по-удобно, бъди по-щастлив и по-здрав. Дормео Аймемори S Плюс II е оптималният матрак за най-спокоен сън.

3. Вземи и подарък.

Но изброените плюсове надалеч не са всички в обстановката. Отговори вярно и печелиш артикули Дормео на стойност 200 лева! Ако си поръчал двоен матрак, печелиш артикули за 300 лева!
Така, че в случай че си решил да обновиш спалнята си, да се отдадеш на в действителност заслужена отмора върху матрака на годината,

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР