Пазарите на криптовалути предлагат разнообразни възможности отвъд добре познатите активи

...
Пазарите на криптовалути предлагат разнообразни възможности отвъд добре познатите активи
Коментари Харесай

Кои криптовалути под $1 да следим следващата седмица

Пазарите на криптовалути оферират разнородни благоприятни условия оттатък добре познатите активи като Биткойн и Етериум.

В днешно време доста хора наблюдават скрити скъпоценни камъни, оценени на по-малко от $1 $, притежаващи капацитет за напредък, макар че са свързани с по-висок риск.

За вложителите с по-висок толеранс към риска разпределянето на 10-20% от капитала им в тези алткойни може да диверсифицира портфейла им за евентуални облаги по време на идващия бичи пазар.

XRP

Класирана на пето място по пазарна капитализация монетата XRP се счита за главен състезател от повече от десетилетие. Създадена от Ripple Labs, тя има за цел да революционизира световните парични прехвърляния като опция на SWIFT, предлагайки по-бързи и рентабилни интернационалните транзакции.

През миналата година XRP показва резистентност с растеж от 24%, надминавайки 76% от водещите криптовалути. Историята на цената му демонстрира върхове, спадове и непрекъснати намаления, повлияни от правни борби със SEC.

Бъдещето на XRP зависи от разрешаването на делото със SEC, което може да докара до повишение на цената при позитивен пазар или до спадове при положение на понижен интерес. Въпреки волатилността, XRP поредно обезпечава възвръщаемост.

Immutable X

Immutable X ( IMX ) е блокчейн компания, която прави гражданска война в региона на Web3 игрите. С над 20 игри в своята екосистема, в това число известни заглавия като Gods Unchained и Ember Sword, IMX съставлява приблизително до високорискова инвестиция на цена от $0.65.

Тя е образувала стратегически партньорства за Immutable ZK EVM, блокчейн, приспособен за игри, предлагащ по-бързи и по-рентабилни транзакции от Етериум. С капацитет за възвръщаемост на вложенията, надхвърлящ 900%, IMX е привлекателна алтернатива за вложители, които търсят позиции преди бичия пазар.

Arbitrum

Arbitrum () основава неспокойствие през 2023 година с дълго чаканото стартиране на токени и забележителен airdrop събития, осигурявайки на участниците обилни дялове. ARB бързо се изкачи до топ 100 на крипто плановете.

Неговата прелест се състои в това, че е водещото решение за мащабиране от втори пласт на Етериум, целящо да увеличи скоростта, мащабируемостта и рентабилността.

Въпреки ранния триумф, спорното решение за потребление на забележителна част от средствата на плана докара до разделяне на общността, което трансформира ARB във високорискова и високодоходна инвестиция.

Обобщение

IMX, ARB и XRP съставляват неповторими капиталови благоприятни условия. IMX е ориентирана към бранша на игрите, като предлага капацитет за забележителна възвръщаемост. ARB, решение от втори пласт на Етериум, предлага капацитет за висок риск и добра възвръщаемост.

XRP, ориентирана към революционизиране на световните прехвърляния, показва резистентност макар правните провокации. Инвеститорите въпреки всичко би трябвало деликатно да обмислят толерантността към риска и пазарните условия, преди да ангажират капитал в тези активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР