Пазарът на криптовалути е вълнуващо приключение, което може да осигури

...
Пазарът на криптовалути е вълнуващо приключение, което може да осигури
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Експерт от TradingView предвижда цена от $710 за BTCS

Пазарът на криптовалути е вълнуващо премеждие, което може да обезпечи на вложителите голяма възвръщаемост на инвестиции от тях капитал.

Индустрията е мощно волатилна, което я прави една от дребното, в които вложителите могат да влагат и да генерират доходи по разнообразни способи. Най-разпространеният метод за приемане на въздържан приход с криптовалута е посредством финансови облаги.

Капиталовите облаги се реализират посредством закупуване на криптоактиви на преференциални цени и продажбата им на по-високи цени.
Колкото по-голяма е разликата сред покупната и продажната цена, толкоз по-висок е маржът на облагата и надлежно по-високи са финансовите облаги.



Това значи, че ранните вложители на даден крипто план осъществят най-големи финансови облаги. Експерт от TradingView предвижда, че Bitcoin Spark, нов план за блокчейн, задвижван от криптовалута, може да доближи $710 от сегашната си цена от $3. Ще се случи ли това?

Какво съставлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark попадна в заглавията на доста новинарски крипто уеб сайтове, откакто разгласи своето ICO събитие през август 2023 година Bitcoin Spark е DeFi протокол, одитиран от Contract Wolf , самоподдържаща се цифрова стопанска система и осъвременена мрежа.

Напредничавата функционалност на Bitcoin Spark се демонстрира посредством капацитета му да се оправи с многочислените провокации, пред които е изправена DeFi промишлеността като цяло, посредством огромни блокчейн мрежи като Bitcoin и Ethereum.

Bitcoin Spark се откроява измежду другите други възможности на Биткойн заради своята криза в региона на нововъведенията и технологиите. Докато множеството други възможности на Биткойн се възползват от консенсусния механизъм, прочут като доказателство за работа (PoW) или доказателство за залог (PoS), с цел да валидират своите мрежи и законни транзакции, Bitcoin Spark употребява нов консенсусен механизъм, наименуван доказателство за развой (PoP), който сплотява двете общи валидирания на мрежата.

Доказателството за развой заимства с преимуществата на методите PoW и PoS, с цел да образува основата на сигурността на главната мрежа и да увеличи нейната успеваемост при потребление в Web3 сферата.

Прогноза за цената на Bitcoin Spark

Крипто пазарът е изпълнен с неустановеност, което основава нараснало положение на волатилност, което може да работи в изгода или срещу търговците и вложителите.

Изборът на по-малко волатилни планове като Bitcoin Spark обаче слага вложителите на предната седалка в пътуването към триумфа, защото крипто платформата се показва образцово оттатък пазарните упования.

Родният криптоактив на Bitcoin Spark са токените BTCS, които сега се правят оценка на $3 за токен в настоящото ICO събитие (понастоящем във фаза 7). По време на тази фаза вложителите ще получат 7% бонус върху покупките, разпределени в съответните им сметки в BTCS токени.

С други думи, те ще получат 7% повече BTCS токени от това, за което са платили. Освен това в края на събитието ICO техните вложения към този момент би трябвало да костват с 357%.

Според специалисти и анализатори на цифрови валути обаче BTCS токените костват доста повече. Неотдавна анализатор от TradingView направи обзор на платформата, разкривайки, че токените BTCS скоро могат да се продават на дребно на цена от $710 и то едвам 12 месеца след формалния дебют на крипто тържищата.

Ако прогнозата на анализатора се сбъдне, вложителите във фаза седем биха могли да чакат над 23,000%. Банките оферират годишна процентна възвръщаемост от 0.43% единствено в спестовни сметки, съгласно последните финансови доклади на FDIC.

За повече информация по отношение на Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР