Paysafe, водещ глобален доставчик на интегрирани платежни решения, скоро отваря

...
Paysafe, водещ глобален доставчик на интегрирани платежни решения, скоро отваря
Коментари Харесай

Софтуерна компания открива офис за 200 души във Варна

 Paysafe, водещ световен снабдител на интегрирани платежни решения, скоро отваря първи офис във Варна. Компанията към този момент е наела пространства в комплекс Varna towers и сега набира личен състав. В новата локация ще работят близо 200 чиновници, ангажирани главно с осведомителните технологии и обслужването на клиенти от целия свят. 

" Варна и районът дават отговор на възходящите потребности на компанията. Решението за отваряне на офис в морската ни столица се дължи на голям брой фактори, измежду които съществуването на опитни експерти, нови кариерни благоприятни условия за хора, работещи в компанията все още и опцията новият офис да бъде употребен и като лятна опция за чиновниците, основани в София “, показа Елена Димова, HR шеф на Paysafe България. Кметът на Варна приветства новите вложители в града, които вписват изцяло в самодейността " Варна - Град за Знанието ". 

Paysafe Group (Paysafe) е водеща интегрирана платформа за разплащания, свързваща търговци и консуматори посредством 70 платежни метода допълнително от 40 валути. Компанията е с над 20 години опит в региона и има 3000 чиновници в 12 международни местоположения. Най-големият офис на компанията в света, където работят 1200 чиновници, е основан в София, където се създават софтуерни технологии за цифрови разплащания с световно приложение. За потребностите на компанията във Варна се построява екип от ИТ експерти, с опит в Java, Android или iOS разработки, търсят се и специалисти в региона на обслужването на клиенти, владеещи британски, немски, френски или съветски език на високо равнище.

През 2020 година Варна още веднъж бе желано място за компании, разрастващи високи технологии. Българската аутсорсинг компания Pontica Solutions откри собствен офис в морската столица и единствено за няколко месеца, макар рецесията, съумя да усили броя на чиновниците си, софтуерната компания Scale Focus също разшири своя офис. С откриването на нова база във Варна, Paysafe резервира наклонността и за 2021 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР