Павел Димов, брат на свързания в миналото със СИК крими

...
Павел Димов, брат на свързания в миналото със СИК крими
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Строителни измамници прецакаха Фики! Певецът взел цял оркестър, за да се нанесе в новия си дом, но там го чакала жестока изненада!

Павел Димов, брат на обвързвания в предишното със СИК крими легенда Атанас Димов – Купъра, още веднъж се забърка в скандал, в който влезе и чалга артистът Фики Стораро, научи HotArena.

Димов, който посредством компанията си „ Ес Ейч груп ” ООД е вложител в жилищна кооперация, която се строи от години, и в която са потънали парите на много наивни канарчета, съумял да пробута цялостен етаж от блока на притежателя на известна столична автокъща. Срещу парцелите Димов не е получил кеш, а два автомобила - един Мерцедес за жена му и едно Порше Панамера за него.

Собственикът на автокъщата небрежно продал един апартамент на Фики, като му обяснил, че до месец всичко по него ще е приключено. След посочения период, Стораро тръгнал да се нанася в новото жилище. Щастливият новодомец помъкнал със себе си цялостен цигански оркестър, който да огласи уместно събитието. Но каква била изненадата му, когато влезнал във входа цялостен със  строителни материали и служащи. „ Къде ще се нанасяш, бе? Тук ще се строи най-малко още 2 години “, попарил го един от майсторите.

Бесен Фики се обадил на продавача, с цел да си желае парите . Той пък от своя страна си изискал колите от Димов. Не се знае дали финалът на тази комично-драматична преживелица ще е благополучен за Фики Стораро.

Павел Димов е разследван от ченгетата по тази причина, че продължава да предлага жилища и да търси пари от наивници макар, че въпросната кооперацията е противозаконна. Тя няма акт 16. Няма и външни връзки. Поради мощните подпочвени води постройка потъвала по 10 см. на година. Срещу брата на Купъра има подадени сигнали в прокуратурата и Национална агенция за приходите.

Жилищната кооперация се намира на ул. Кръстова вада ” в столичния квартал Хладилника.  Според осведомителната табела сложена пред градежа първата копка е направена на 27 август през далечната към този момент 2008 г.  Застроената повърхност би трябвало да е 2163 кв. метра, а реализатор на обекта е строителна компания „ Вива 83 ” ЕООД.

Разследваният за измами Павел Димов е 39 годишен. Бивш чиновник на Министерство на защитата.  Справка в Търговския указател демонстрира, че той взе участие в 7 сдружения. Освен със строителство пишман предприемачът се занимава и с продажба на нефт, а даже и с запазване на горите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР