Първият по рода си благотворителен гейм турнир “О, братко, къде

...
Първият по рода си благотворителен гейм турнир “О, братко, къде
Коментари Харесай

Турнир с кауза с водещ Китодар Тодоров набира средства за 105 деца, част от инициативата ParaKids

Първият по рода си благотворителен гейм шампионат “ О, братко, къде съм? ”, чийто хазаин ще бъде Китодар Тодоров в своето геймърско преобразяване – Kito Gaming , стартира на 14 юни и ще провокира известни персони от българския състезателен и културен хайлайф да покажат умения за насочване и географските си знания по нашумялата в онлайн пространството игра GeoGuessr , основана върху картите на Гугъл Street View, в която играчът попада на случайна географска локация и неговата цел е да познае допустимо най-точно къде се намира.

Турнирът, който ще се излъчва онлайн във Фейсбук страницата на Kito Gaming () от 14 до 24 юни от 20:00, цели да обезпечи нужните средства и съоръжение за най-малко 105 деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло, с които планът към Сдружение Спортен клуб „Шарк“ – работи, и да им даде опция да вземат участие интензивно в летни и зимни действия през тази година , съобразени с техните потребности – приспособено плуване и приспособени ски.
“В ParaKids имаме вяра в непрестанната и многоаспектна смяна към по-добро, като нашата рецепта е спорта и двигателно дейния живот наличен за всички. Спортът основава другари, което безспорно важи и за видеоигрите. Радваме се, че можем да споделим нашите спортни завършения и достижения с аудиторията, което ще помогне за позитивната смяна на публичните настройки и схващане по отношение на децата и хората с разнообразни благоприятни условия. ”, разяснява Бояна Коцева, съосновател на ParaKids.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР