Първият епизод от скандалния сериал на Netflix з принц Хари

...
Първият епизод от скандалния сериал на Netflix з принц Хари
Коментари Харесай

Kопие на татко си: порасналият Арчи с невиждани досега кадри в документалния сериал за Хари и Меган

Първият епизод от скандалния сериал на Netflix з принц Хари и Меган Маркъл излезе през днешния ден – и дребният Арчи се появи в основната роля.

Епизодът беше предстоящ с неспокойствие от кралските почитатели и почитатели от месеци. И първият от трите серии, които излязоха в четвъртък, несъмнено не разочарова. Сред многото смайващи моменти в първи епизод е един доста сладостен фамилен миг, от който почитателите бяха възхитени.

► 

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко споделят фотоси на двете си деца - 3-годишния Арчи и Лилибет, която е на 1 годинка, техният наследник изненадващо е включен в техните разтърсващи документални моменти.
                             

На фона на зрелищен залез в Монтесито Арчи може да бъде чут да споделя: „ Е, всичко е готово, красавице “. Въпреки че за първи път чуваме сина им да приказва, принц Хари преди този момент разкри, че Арчи има „ малко пискливо гласче “.
                             

В различен миг от първи епизод, феновете могат да видят сладостен видеоклип на момченцето, което тича нехайно по плажа, завит в зимни облекла.
                             

Премиерата на първите три епизода от документалните серии е на 8 декември, а последните три би трябвало да излязат на 15 декември – същия ден, в който принцесата на Уелс ще бъде хазаин на своя концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство.

Обявен като световно събитие на Netflix, стрийминг колосът даде обещание „ невиждана и задълбочена документална поредност “ в шест епизода, в които Хари и Меган „ споделят другата страна на своята нашумяла любовна история “.
                             

От Netflix споделиха, че шоуто „ изследва тайните дни на тяхното ранно ухажване и провокациите, които ги накараха да се почувстват принудени да се отдръпват от непрекъснатите си функции в институцията “.

Меган и Хари подписаха договорка с Netflix през 2020 година и макар че точната стойност не е известна, съгласно известията тя е към 100 милиона $.

По това време двойката сподели: „ Нашият фокус ще бъде върху основаването на наличие, което осведоми, само че също по този начин дава вяра. Като нови родители, основаването на вдъхновяващи фамилни стратегии също е значимо за нас. “ Те прибавиха, че „ невижданият обсег на Netflix ще ни помогне да споделяме въздействащо наличие, което предизвика деяние “.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР