Първата ракета на Италия в момента Матео Беретини изрази отношението

...
Първата ракета на Италия в момента Матео Беретини изрази отношението
Коментари Харесай

Беретини: Инициативата на Джокович е много позитивна, но...

Първата ракета на Италия сега Матео Беретини изрази отношението си към самодейността на Новак Джокович за финансово подкрепяне на тенисистите с по-нисък ранкинг. Позицията по тематиката на международния №8 е любопитна, защото той дефинира самодейността играчите от Топ 100 да окажат финансова поддръжка на сътрудниците си като " доста положителна ", само че в това време съобщи, че избира да помогне на лечебни заведения и хора, намиращи се в по-сложни обстановки.

" Писахме на Новак, не е наложително. Аз избирам да поддържа по-сложни обстановки, да вземем за пример болница или нуждаещо се семейство, а не толкоз тенисист. Има доста играчи, които се нуждаят от помощ и са на алено. Планът е доста положително нещо за тениса и демонстрира, че играчите ги е грижа за сътрудниците им от по-задните редици ", показа полуфиналистът от US Open 2019, представен от Essentiallysports.com.

Както е известно, един от най-хубавите тенисисти в света сега - международният №3 Доминик Тийм (Австрия), се изрече срещу концепцията на Джокович, също както и аржентинецът Гуидо Пея.

В същото време Беретини съобщи, че травмата в глезена, която му попречи да играе на показателен шампионат в Уест Палм Бийч (Флорида) не е сериозна. " Имахме шанс, тъй като обстановката тук, във Флорида, не е толкоз сериозна както в Ню Йорк и можехме да упражняваме. Травмата не е нищо съществено, това е най-подходящият миг да имаш проблем ", изясни Беретини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР