Първата ни ракета Григор Димитров откри победоносно тазгодишния си клей

...
Първата ни ракета Григор Димитров откри победоносно тазгодишния си клей
Коментари Харесай

Григор Димитров отново на корта във вторник в удобно за гледане време

Първата ни ракета Григор Димитров откри победоносно тазгодишния си клей сезон с триумф над международния №20 Николоз Басилашвили на старта на Мастърса в Монте Карло. Макар дуелът да приключи с отричане на грузинеца при започване на втория сет след 47 минути игра, то ние можем да сме повече от удовлетворени от показаното от родния ни представител, който със солидната си игра ни вдъхна огромна доза оптимизъм за идните дуели.

Следващото затруднение пред най-хубавия ни тенисист в Княжеството е четвъртата ракета на Сърбия - Душан Лайович, който може да се похвали с достигането си до финала на конкуренцията през 2019 година Сърбинът, който сега заема 49-ата позиция в международната класация, не е реализирал две поредни победи от началото на годината, което дефинира българина за любимец в конфликта.

До този миг двамата са се срещали на корта общо два пъти, като са си разменили по един триумф, само че тези дуели не могат да бъдат добър отзив какво да чакаме от идния мач, защото са с отминалост от над 3 години и са се състояли на твърди кортове. Предстоящата среща сред Димитров и Лайович е последна в програмата на втория по величина корт - Court Des Princes, и се чака да започва не преди 16:30 часа българско време.

Court Des Princes (начало 12:00 часа):

1. Лоренцо Сонего - Иля Ивашка

2. Тейлър Фриц - Лукас Катарина

3. Холгер Руне - Аслан Карацев

4. Григор Димитров - Душан Лайович

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР