Първата Мисия в новия сезон на звездното риалити вече е

...
Първата Мисия в новия сезон на звездното риалити вече е
Коментари Харесай

Нора Недкова е първата жена-президент във VIP Brother 2018

Първата Мисия в новия сезон на звездното риалити към този момент е реалност.

Big Brother е уверен, че Нора Недкова е родена за велики каузи. Затова още с влизането си плеймейтката получава опция да показва лидерските си качества като стане първата жена-президент в историята на България!

Красавицата няма да е сама в тази сурова политическа игра. Още довечера феновете на NOVA посредством гласоподаване ще изберят нейния формален вицепрезидент, с който дружно ще заемат управителните си позиции.

Зрителите избраха звездния гримьор Валентин Кулагин за вицепрезидент на новата страна.

Съквартирантите от през вчерашния ден са жители на нова страна - Република Норландия. Миниатюрната ѝ територия покрива 1000 квадратни метра, а популацията ѝ се състои от 17 души.

Плеймейтката Нора Недкова още с влизането си в звездното имение бе определена от Big Brother за първия президент на новата самостоятелна страна в землището на Нови хан.

Вижте във видеото формалната гала, по време на която двамата звездни Съквартиранти поставят клетва, подписват клетвения лист и се насочат към Изповедалнята, където ги чакат значими държавни каузи.

До какво ще доведат съдбоносните решения на Нора и Валентин? За да разберете, гледайте VIP Brother 2018 на следващия ден вечер от 21:00 часа по NOVA.

източник: nova.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР