Партньорът на Уорън Бъфет и заместник-председател на Berkshire Hathaway, Чарли

...
Партньорът на Уорън Бъфет и заместник-председател на Berkshire Hathaway, Чарли
Коментари Харесай

Чарли Мънгър: Смяна на националната валута е като смяна на въздуха

Партньорът на Уорън Бъфет и заместник-председател на Berkshire Hathaway, Чарли Мънгър сподели, че хората, които се опълчват на възбраната на криптовалутите са " идиоти ".

През февруари предходната година той назова крипто Преди по малко от 2 седмици Мънгър насочи нови рецензии към цифровите активи, призовавайки регулаторните органи на Съединени американски щати да забранят криптовалутите.

На 15 февруари заместник-председателят на Berkshire Hathaway насочи рецензии против криптовалутите и техните поддръжници по време на предавано онлайн изявление за CNBC на годишната среща на акционерите на Daily Journal.

Позовавайки се на неотдавнашното си мнение, че крипто би трябвало да бъде неразрешено, Мънгар настоя, че няма разумен мотив против позицията му за възбраната, заявявайки:

99-годишният милиардер счита, че бранша е рисков и държавните управления са сбъркали като са го разрешили:

През 2021 година Мънгър още веднъж съобщи, че му се желае криптовалутите в никакъв случай да не са били изобретявани и похвали Китай за възбраната на криптовалутите.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Сега той още веднъж изрази удивление по отношение на индивида, който е взел вярното решение по този въпрос, а точно китайският водач, тъй като е погледнал криптовалутите и е споделил.

Макар да има вяра, че човек би трябвало да може да изложи причините както за, по този начин и срещу дадена тематика, Мънгър съобщи, че съгласно него цифровите активи са изключение:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР