Парламентът ще разгледа като първа точка днес внесения от парламентарната

...
Парламентът ще разгледа като първа точка днес внесения от парламентарната
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат предсрочното освобождаване на Иван Иванов от КЕВР

Парламентът ще прегледа като първа точка през днешния ден импортирания от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " план на решение за предварително преустановяване пълномощията на Иван Иванов като член и ръководител на КЕВР.
 
На първото за месеца съвещание депутатите ще обсъдят промени в Закона за наложителното складиране на печатни и други творби, импортиран от Делян Пеевски, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Велислава Кръстева от Движение за права и свободи. Пак на същото съображение от правилника на Народно събрание ще бъдат гласувани на първо четене импортираните от левицата промени в Наказателния кодекс.

 
Парламентът ще дефинира и комисия за одитиране на годишния финансов доклад на Сметната палата за 2017 година
 
В проектопрограмата е второто четене на ремонти в Закона за регистрация и надзор на земеделската и горската техника.

 
Парламентът би трябвало да ратифицира Споразумението за възмездни консултантски услуги за подкрепяне на Агенция " Пътна инфраструктура " при въвеждането на Националната система за електронно събиране на пътни такси с Международната банка за възобновяване и развиване.-->
 
В пленарната зала би трябвало да влязат на първо гласоподаване промени в Закона за интеграция на хората с увреждания, както и второто четене на промени в Кодекса на труда.
В петък ще се организира и постоянният парламентарен надзор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР