Парламентарната група на ГЕРБ ще поискаме оставката на Мая Манолова

...
Парламентарната група на ГЕРБ ще поискаме оставката на Мая Манолова
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ ще поиска оставката на Мая Манолова

Парламентарната група на ГЕРБ ще желаяме оставката на Мая Манолова като ръководител на Комисията по проверката на ръководството поради тежка некомпетентност и невъзможнсот да извършва отговорностите си, съобщи депутатът Тома Биков на ексклузивен брифинг на партията.

Причината е, че Мая Манолова влезе през днешния ден в " Булгартрансгаз ", с цел да направи инспекция като част от комисията по проверката.

Това, което се случи през днешния ден, е цялостен парадокс. Ние през днешния ден не сме имали съвещание, аз съм член на тази комисия, никой не ми се е обадил. Не знам какъв беше този формат, който направиха в " Булгартрансгаз ", съвещание ли е, някаква среща ли е и за какво ние не сме поканени, попита Биков.

Нямаме потребност от Мая служител на реда, имаме потребност от ръководител на тази комисия, призоваваме " Изправи се! Мутри вън! " да предложат различен собствен представител за ръководител на тази комисия, има по-компетентни хора от нея и по-нормални, посочи Биков.

Теменужка Петкова разгласи, че през днешния ден Манолова, в качеството си на ръководител на парламентарната комисия, е нахлула в " Булгартрансгаз ". „ Днес Мая Манолова в качеството си на ръководител на краткотрайната комисия за инспекция по повод дейностите на Министерския съвет нахлу в „ Булгартрансгаз”, съпроводена от няколко народни представители, членове на комисията. В тази група нямаше представител на ГЕРБ - необичайно за какво ", изясни Петкова.

Според Дани Каназирева от ГЕРБ Манолова е злоупотребила с мястото си на ръководител на краткотрайната комисия, с цел да " извлече на ниска цена политически дял ". " Превърна държавното сдружение в цирк. Тази жена, дружно с по този начин наречените нови лица, всекидневно хвърлят страната в безпорядък ", съобщи Каназирева.
https://www.facebook.com/watch/live/?v=835584077306474&ref=watch_permalink
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР