Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще прецени какво ще е поведението

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще прецени какво ще е поведението
Коментари Харесай

ГЕРБ чака пленума на БСП за лидерската среща

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще реши какво ще е държанието ѝ, откакто станат ясни дейностите на Българска социалистическа партия, разяснява в Русе председателката на групата Десислава Атанасова.

" Когато дойдат сложни времена, решението е в това да имаш самообладание ", добави тя. И помоли за самообладание да се произнесе пленумът на социалистите, с цел да се види дали ще се реализира така наречен лидерската среща, поръчка за която даде на излизане от " Дондуков " 2 Корнелия Нинова, откакто Румен Радев й връчи третия изследователски мандат за съставянето на постоянен кабинет. 

" Винаги има потребност от диалози ", загатна Атанасова. 

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов обаче бе безапелационен:

" Ако бъдем поканени на такава среща, ние ще вземем присъединяване, само че не очаквайте, разбираемо, поддръжка от Съюз на демократичните сили за Българска социалистическа партия. Това няма по какъв начин да се случи ".

Обяснението на ГЕРБ-СДС за какво въпреки всичко третият мандат бе връчен на Българска социалистическа партия, е, че това е естествено продължение на работата на служебния кабинет, в който участват фрагменти на социалистическата партия и прозира желанието на президента Радев да не се сформира постоянно държавно управление.
ТЕМА преди 7 минути 126 преди 3 часа 869 преди 3 часа 2411
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР