Парите валят при Чарли Шийн точно като в сериала Двама

...
Парите валят при Чарли Шийн точно като в сериала Двама
Коментари Харесай

Чичо Чарли прибра $4,4 милиона като във филма

Парите валят при Чарли Шийн тъкмо като в сериала " Двама мъже и половина ". 51-годишният артист прибра 4,4 милиона $ от ликвидация на две бейзболни реликви на аукцион.

Чичо Чарли пусна шампионския пръстен на Бейб Рут от 1927 година, извоюван с Ню Йорк Янкис. Купувач заплати незабавно за реликвата $2,093,927.

Актьорът, който върви дружно с цялостен куп кавги по рождение, се оказа притежател и на документа, с който Бейб Рут минава от Бостън Ред Сокс при Янките. Чичо Чарли получи $2,303,920 за хартията.

Продажбата на шампионския пръстен би цената на сходна светиня за всички времена. Досега върхът държеше пръстенът на Джулиъс Ървинг от 1974 година с Ню Йорк Нетс в АБА - конкурентна на НБА баскетболна лига.

 

Бейб Рут е най-великият безйболист сред двете войни. Той е значима част освен за американския спорт, само че и за американската просвета.

Чичо Чарли изясни в характерен жанр и решението си да се раздели с бейзболните реликви. " Купих ги през 90-те години. любувах им се повече от 2 десетилетия. Невероятни са. Но времето пристигна. Каквато и цена да им взема, все ще е лесна облага ", показа артистът, който е разпален почитател на бейзбола.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР