Парче от изолация на блок е паднало върху главата на

...
Парче от изолация на блок е паднало върху главата на
Коментари Харесай

Парче от изолация на блок падна върху главата на жена в София

Парче от изолираност на блок е паднало върху главата на жена. Инцидентът е станал към обяд в столичния квартал "Люлин 3 ".

Жената е откарана в "Пирогов " с контузия на главата. От лечебното заведение оповестиха за Нова телевизия, че раната й ще бъде обработена и тя ще бъде освободена за домашно лекуване.

Паднало дърво от мощните пориви напразно затруднява придвижването в региона на Софийска духовна семинария. Движението се реализира в една лента, защото другата е блокирана от падналото дърво. Все още на място не е дошъл екип, който да в профил дървото.

Екипи на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ са реагирали на 2 сигнала за паднали клони на дървета поради мощния вятър на територията на София. Няма потърпевши хора. Това оповестиха от пресцентъра на Столична oбщина.

Във връзка със оповестения за през днешния ден жълт код за бурни ветрове от Столична oбщина призоват жителите да бъдат деликатни и да приберат незакрепените предмети от балконите на жилищата си. Строителните компании би трябвало да ревизират обектите си и строителните огради, а комерсиалните обекти – своите рекламни и осведомителни уреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР