Пам Велидис напусна доброволно Ергенът“ и остави противоречиви впечатления в

...
Пам Велидис напусна доброволно Ергенът“ и остави противоречиви впечатления в
Коментари Харесай

Чудо! „Опъват“ здраво Пам Велидис след „Ергенът“

Пам Велидис напусна непринудено „ Ергенът “ и остави спорни усещания в предаването. Някои я съжаляваха, а други я мислят за злобна поради въпроса към Айлин, с който й лепна етикета, че е лека жена.

Всъщност Пам се е трансформирала съвсем в Айлин след присъединяване си в „ Ергенът “. Най-после води постоянен полов живот и се усеща щастлива.

„ Глиган Пешев “, както Елисавета наричаше Пам, имала доста ухажори, откакто към този момент е известна. Постоянно получавала предложения за секс и един куп писма от най-различни мъже.

Първоначално Пам отвръщала на някои, само че към този момент си има сериозен другар и прави секс единствено с него. Есеистката сега е бясно влюбена.

Оказва се, че Пламена, както е същинското й име, съумя да потвърди тезата си, че не е належащо да си слаба жена, с цел да изиска един мъж да прави секс с нея.

Още преди „ Ергенът “ Пам е имала деен полов живот. Тя разкри в шоуто, че е имала гадже, което й изневерило с по-слаба и красива жена, която била нейна другарка.

Пам Велидис твърди, че има хранителни проблеми и наподобява по този начин поради тях. Все отново поставя старания, тъй като преди години е била към 200 кг., в „ Ергенът “ беше към 130 кг., а в този момент е още по-надолу!

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Пам Велидис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР