Запознати посочват, че посъветвана от предприемчивия си син от Илия

...
Запознати посочват, че посъветвана от предприемчивия си син от Илия
Коментари Харесай

Синът на Дарина Павлова спечелил 600 милиона евро

Запознати показват, че посъветвана от предприемчивия си наследник от Илия Павлов, майка му Дарина вложила преди 6 години много огромна сума в биткойни. Тя вложила над 20 милиона евро, от което кланът Павлови спечелили колосални дивиденти – над 600 милиона евро.

„ Тогава Илия-Калоян беше още възпитаник, само че имаше страховит усет за бизнес, който е запазил и до през днешния ден. Метнал се е на татко си, единствено където не е арогантна мутра, а ново потомство бизнесмен “, одумват го в бизнес средите.

Смята се, че към днешна дата майката и синът са милиардери в активи, парцели и банкови сметки. Именно Илия-Калоян се чака да се грижи за финансовия разцвет на семейството и той добре се оправя със задачата. Сериозна част от капитала е вложена в една от водещите фармацевтични компании, което също донесло баснословни дивиденти на сина на Илия Павлов и майка му. Дарина е извънредно горда с предприемчивия си наследник. Тя е доста близка с него и всеки ден приказва по телефона макар часовата разлика – както стана ясно нагоре, той живее в Америка, а тя населява луксозно имение в Рим.

За персоналния живот на младия мултимилионер не се знае съвсем нищо. Преди година се чу, че той е благоприятен, само че към момента не се е оженил, написа " Уикенд ". 
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР