Оказва се, че партньорът на Натали Трифонова в Денсинг Старс“

...
Оказва се, че партньорът на Натали Трифонова в Денсинг Старс“
Коментари Харесай

Димитър и Натали станаха любима танцова двойка на българите. Ще им помогне ли това да се окичат с победата?

Оказва се, че сътрудникът на Натали Трифонова в „ Денсинг Старс “ е с много забавна история от Австрия. Преди година той спечелил тамошното предаване с локалната певица Миси Мей. Три години преди този момент обаче, на същата сцена Митко претърпява и най-големия си неуспех – тогава танцува с травестит и отпада още във втората вечер на сезона.

 

Историята на Димитър Стефанин в „ Денсинг Старс ” продължава към този момент цели 7 години. Той попада в шоуто още през 2017-а, когато живее в Австрия. 29-годишният танцьор отпътува за централноевропейската страна преди 10 години, с цел да учи актуален танц в Консерваторията там. В същото време преподава латино- и общоприети танци. На един от уроците се появява режисьорът на „ Денсинг Старс ”. Впечатлен от метода на българина, той го кани да взе участие в шоуто. Митко освен танцува там, само че и се включва в основаването на декорите, сюжета и реквизита.

Първата му партньорка е много цялостната, само че с ослепително възприятие за комизъм журналистка Рием Хигази. Заедно с нея Митко се класира на забележителното трето място в предаването. До през днешния ден танцьорът си спомня с положително възприятие работата с нея, което минава в смешки и закачки. Чувството за комизъм изобилства и в хореографията и може би по тази причина двойката става обичана на публиката.

 

Партньорка номер две за българина е боксьорката Тикол Веснер.

Тя няма отношение към танците, само че е привикнала да тренира като машина, по тази причина за нея не е проблем да седи в залата с часове наред и да репетира. Успява да се оправи с техническата част, до края обаче Димитър не може да извади каквото и да е възприятие от нея. Химията сред двамата също не се получава и за разлика от първата му партньорка, с втората по този начин и не се сближават.

 

Съвсем друга е обстановката, когато през 2020-а жребият предопределя българинът да танцува с една от мил кралиците на Виена. Това е травеститът Рафаел Масаро, чийто артистичен псевдоним е Тамара Маскара. Артистът се изявява като фешън дизайнер, уредник на шоупрограми и реализатор. За Стефанин това е първият досег с изкуството на мил кралиците. Интересно му е да изучи методите, по които вършат грима си,  по какъв начин основават сюжетите и специфичните резултати в стратегиите си. За негово огромно страдание обаче с колегата му отпадат от танцовото съревнование единствено след две излъчвания. „ Това е фамилно шоу в Австрия – гледа се главно от възрастни хора или от фамилии с деца, които са много консервативни. Нямаше метод да останем по-дълго “, разяснява след време Димитър, връщайки се обратно в годините, прекарани в шоуто. Въпреки това обаче той до през днешния ден поддържа контакт с тогавашния си сътрудник на сцената, двамата взаимно се съветват за хореография, театрални осъществявания и всевъзможни професионални тематики.

 

Следващата му партньорка на сцената е спортната журналистка Крис Инхоф, с която през 2022 година стигат до третото място в надпреварата.

Следващата, 2023 година,  носи на българина купата Крал на бала в австрийското издание на „ Денсинг Старс “. Първоначално той танцува с известната балерина Карина Саркисова, която, до оня миг е в журито на надпреварата. По някаква причина, която до през днешния ден не е изяснена за необятната аудитория, този път тя попада измежду състезателите, макар че е известно, че в шоуто двойките би трябвало да са сред експерт и непрофесионалист. В случая с Митко и Карина има двама експерти. Балерината се контузва тежко още първата седмица, няма по какъв начин да се върне на дансинга, по тази причина се постанова незабавно да й търсят заместница. Предлагат мястото на певицата Миси Мей, която играе в мюзикъли във Виена. Тя мигновено анулира всичките си задължения за 3 месеца напред, с цел да стартира да танцува.

„ Още като я видях, знаех, че ще спечелим ", споделя Димитър. Певицата има лек темперамент, възприятие за комизъм, дисциплинирана е и двамата бързо се сработват.

 

Общественият отзив от партньорството им е сходен на това, което се случи с Натали Трифонова у нас – доста хора настояват, че Миси е професионална танцьорка, както някои мислят и за синоптичката от Би Ти Ви. Но истината е, че и двете в никакъв случай не са се занимавали професионално с танци. Австрийската певица доста се въздейства от негативизма на хората. За да я освободи от този проблем, Митко я натоварва с допустимо най-тежките подготовки и хореографии. Това е рецептата им за реализиране на победа.

 

Димитър Стефанин се оказва в сходна обстановка и с настоящата си партньорка на сцената – Натали Трифонова. Тя също като Миси е извънредно известна, отбелязва голям прогрес на сцената, само че при започване на присъединяване си в шоуто не се радва на кой знае каква зрителска поддръжка. Редовно е ощетявана в оценките и на журито, само че все пак не се отхвърля и всяка последваща вечер в шоуто за нея е по-силна от предходната. На четвъртфинала Натали се оправя ослепително, най-сетне получава оптималните 40 точки от журито, само че все пак е изпратена на елиминация, защото не разполага с нужните есемеси от телевизионната аудитория. За благополучие двамата с Димитър остават в надпреварата и не престават напред с още по-голям хъс.

 

Едва седмица, откакто се избавят от елиминация, Натали и Димитър съумяват да станат обичана танцуваща двойка на телевизионната публика, представяйки превъзходната хореография и осъществяване цели два пъти – в самостоятелното си осъществяване и с осъществяването си в тим с Папи Ханс и Валери Григоров, което е изобретение в предаването.

„ Вече съм за Натали! Натали и Димитър – моите спечелили! Натали и никой различен “, пишат хората в обществените мрежи. Не е инцидентно, че дългокраката синоптичка и нейният артистичен сътрудник се класират непосредствено на финала във въпросната вечер. Те са съвършени на дансинга. Заедно с тях непосредствено напред продължава и другата внезапно отличаваща се двойка измежду участниците тази година – певицата Дара и сътрудникът й Джими.

 

Какво ще стане на финала? Бъдещето ще покаже.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Стефанин „ Денсинг старс ” Натали Трифонова Тикол Веснер Рием Хигази
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР