Ози Озбърн отмени турнето си в Европа, което беше предвидено

...
Ози Озбърн отмени турнето си в Европа, което беше предвидено
Коментари Харесай

Ози Озбърн отмени турнето си в Европа след тежка операция на гръбнака

Ози Озбърн анулира турнето си в Европа, което беше планувано за май и юни. Той разгласи, че след претърпяна тежка интервенция на гръбначния дирек не е " физически кадърен " да го организира.

74-годишният някогашен вокал на Black Sabbath падна в дома си през 2019 година, което утежни положението му след пострадванията от съвсем съдбовна злополука през 2003 година

“Това евентуално е едно от най-трудните неща, които в миналото ми се е налагало да споделям с моите правилни почитатели. Както може би всички знаете, преди четири години, този месец, претърпях тежка злополука, при която повредих гръбначния си дирек. Единствената ми цел през това време беше да се върна на сцената. Гласът ми е наред. Въпреки това, след три интервенции, лекуване със стволови кафези, безкрайни сеанси по физиотерапия, тялото ми към момента е физически едва. Смирен съм от метода, по който всички вие търпеливо пазехте билетите си през цялото това време, само че с чиста съвест към този момент осъзнах, че физически не съм в положение да направя идните дати на европейското/британското си турне, защото знам, че не бих могъл да се оправя с нужните пътувания. Повярвайте ми, когато споделям, че мисълта, че ще отчайвам почитателите си, в действителност ме побърква повече, в сравнение с в миналото ще разберете ”, написа Озъбрн в обществените мрежи.

Той разгласи също, че се обмислят благоприятни условия къде ще може да има изяви, само че без да се постанова да пътува от град на град и от страна на страна.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР