Поради големия интерес на публиката, „Фантомът на операта” от Бродуей

...
Поради големия интерес на публиката, „Фантомът на операта” от Бродуей
Коментари Харесай

„Фантомът на операта” от Бродуей се завръща в София с девет представления

Поради огромния интерес на публиката, „ Фантомът на операта” от Бродуей се завръща в София с девет спомагателни представления от 29 август до 5 септември в зала 1 на НДК, оповестяват уредниците от „ БГ саунд стейдж “.

Припомнят, че през април мюзикълът на английския композитор Андрю Лойд Уебър бе посетен от 45 000 фенове, в 14 изцяло разпродадени представления. „ Някои фенове споделят, че са гледали спектакъла няколко пъти и нямат самообладание да го видят още веднъж. Други са разочаровани и съжаляват, че не са съумели да си закупят билети в точния момент “, описват уредниците.

„ Огромният полилей от един звук, тежките пердета, обилните декори, пресъздаващи атмосферата на Парижката опера от предишния век, и въртящата се сцена още веднъж ще гостуват в НДК. 230 красиви костюма и атрибут, претрупан в 15 тира, се завръщат в София. В функциите още веднъж ще забележим към този момент познатите и обичани на българската аудитория артисти – Надим Нааман в облика на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджия Уилкинсън като Кристин, Дъги Картър - Раул, Лара Мартинс като Карлота, Валери Кутко в ролята на Мадам Жири “.

Жив симфоничен оркестър с диригент Джон Ригби ще извършва фамозната музика, която ще доближи до всеки фен в залата, с помощта на неповторимото аудио съоръжение от близо 30 професионални колони, прецизират уредниците.

„ Фантомът на операта” идва в София по съглашение с Really Useful Group и Broаdway Entertainment Group. Really Useful Group е благосъстоятелност на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и разпространява неговата музика по целия свят.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР