Овен През този ден не търсете вината в другите. Ваш

...
Овен През този ден не търсете вината в другите. Ваш
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 октомври

Овен
През този ден не търсете виновността в другите. Ваш пропуск е довел до редица събития. Това е добър опит. Не съжалявайте, а се поучете от него.
Телец
Това не е ден за обич, само че има толкоз доста други неща, които може да вършиме. Досегът с изкуството ще ви разсее от неприятните мисли.
Близнаци
Това е ден, в който да опитате нещо ново. Осмелете се да рискувате за малко. Не постоянно всичко е деликатно изследван проект.
Рак
Днес си направете лист със дилемите. Имате доста отговорности и не може да пропуснете нито едно от тях. Дръжте телефона си на разположение.
Лъв
През този ден може да опитате нов способ в работата. Не очаквайте светкавични резултати. Очаква ни съществено облекчение в работния развой.
Дева
Днес не се колебайте да потърсите помощ при решаването на длъжностен въпрос. Дори да не се откри отговор, отговорността ще бъде споделена.
Везни
Подарете си няколко минути или часове тишина. В средата на деня ви чака добра вест. Ще ви се наложи да действате бързо.
Скорпион
Това е ден за взимане на решения. Направете това, като се опитате да се абстрахирате от страстите. Сега е моментът да действате невъзмутимо.
Стрелец
Нямате учредения за терзания. Някой ви завижда и се пробва да посее подозрения в качествата ви. Дистанцирайте се от този човек.
Козирог
Ще получите забавно предложение в нова професионална сфера. Започнете с дребни стъпки и преценете добре изискванията, които ви се оферират.
Водолей
Сега е моментът да покажете автономия. Преценете добре значимостта на нещата и проявете дисциплинираност в най-отговорните действия.
Риби
Бъдете спестовни в информацията, която давате за себе си. Не разкривайте всичко, което мислите, изключително в случай че отсрещната страна не го прави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР