Овен Астралната конфигурация днес няма да ви донесе така желаната

...
Овен Астралната конфигурация днес няма да ви донесе така желаната
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 юли: Кошмарен старт на седмицата за 3 зодии

Овен
Астралната настройка през днешния ден няма да ви донесе по този начин мечтаната пристрастеност и обич. Бъдете малко по-сдържани и не позволявайте на страстите да съсипят връзката ви.
Проверете подробно цялата документи, с която работите защото могат да почукат на вратата ви през днешния ден и да ви създадат непредвидена инспекция. Уверете се, че всичко ви е изрядно.
Навярно, доста пъти сте гледали нещо на някоя витрина и сте си казвали - различен път ще си го взема, когато разполагам с повече средства. Е, към този момент няма потребност да отлагате, тъй като финансовото ви положение към този момент се усъвършенства.

Телец
Позицията на планетите през днешния ден ще ви даде явен знак, че е време да измененията нещо във връзката ви. Замислете се не просто върху някои съответни елементи, а направете един по-задълбочен разбор на одобрените модели и правила, от които се ръководите.
Няма да има неразрешими проблеми през днешния ден, тъй че не изпадайте в суматоха при първата компликация. Останете уравновесени и спокойни и ще се справите в всяка една компликация в работата ви.
Направените вложения, скоро ще дадат своята възвращаемост, тъй че бъдете търпеливи. Все още не може да се отпуснете да харчите доста пари, само че и това време ще пристигна.

Близнаци
Днес, ще имате опцията да говорите свободно с колегата си на всевъзможни тематики, без да срещате опозиция от обичаният ви човек. Сега е момента да извършите бъдещите ви проекти, касаещи взаимното ви общуване.
Опитайте се да премахнете атмосферата на съревнование и конкуренция, а се пробвайте да внесете един по-приятелски дух в офиса ви, при който всички си оказват помощ взаимно. Започнете като предложите помощта си на някой ваш сътрудник.
Ако притежавате власт и пари, в този момент може да ги употребявате като се включите в някоя благотворителна самодейност. В случай, че нямате такива благоприятни условия, то може да подарите или дарите облеклата, които към този момент не носите на някой нуждаещ се.

Рак
Тези от вас, които към момента търсят своята половинка, то денят ще изобилства от положително въодушевление, флирт и закачки, които ще ви доставят същинско наслаждение. Обвързаните могат да задействат процедура по подписване на брак.
Ще имате опцията да докажете тезата си с обстоятелства и да оборите мнението на някои ваши сътрудници с ясни и точни причини. Без разногласия и кавги, а го направете интелигентно и с финес.
Днес, може да осъзнаете, че сте си купили нещо прекомерно скъпо, което не си заслужава инвестицията като автомобилът ви да вземем за пример. Докато към момента не е късно, се пробвайте да го продадете и да реинвестирате парите в някой по-бюджетен подобен.

Лъв
Ако чувствате душевна болежка и сте били засегнати от предходният ви сътрудник, то през днешния ден планетите ще са удобно ситуирани в бранша ви отговарящ за любовта. Сърцето ви ще бъде излекувано от бодър и ухилен човек.
Много е евентуално през днешния ден да бъдете смутени от думите на ваш сътрудник или началникът ви. Ядът на даденият човек ще е провокиран от други условия, тъй че вие знаете, че нямате виновност, само че по-късно всичко ще излезе нескрито.
Не харчете всичките пари, с които сте излезли през днешния ден. Оставете си въпреки и дребна сума за касичката, защото ще има моменти, когато ще са ви по-необходими тези средства.

Дева
В случай, че сте фенове на риска и адреналина, то астралната настройка през днешния ден ще ви даде обилие от завършения. Ще имате опцията да излезете от зоната си на комфорт и да изпробвате някои забравени занимания.
Вероятно, през днешния ден ще се чувствате много самотни на работното ви място, в случай че множеството ви сътрудници са в отпуск. Игнорирайте тъгата и си създайте въодушевление с приятна музика, свежи цветя с някои сочни плодове за похапване.
Не се чакат някакви съществени приходи през днешния ден, тъй че всичко ще си е както до в този момент. Избягвайте ненужните покупки като някои украшения и кухненски принадлежности.

Везни
Ако нещо във връзката ви не върви, то спрете да се самообвинявате за това. Може би, ще ви би трябвало време да осъзнаете, че и тази връзка е несполучлива и на мощ красота не става, в случай че любовта си е отишла.
За страдание, през днешния ден може да станете жертва на някои неточности, които сте позволили в работата си и бързо ще би трябвало да нанесете корекции в плана си. Нещата ще са поправими, тъй че без суматоха.
Всякакви финансови вложения мога да бъдат много рискови през днешния ден, защото Нептун може да потисне вашата вътрешен глас и да вземете неверно решение. Избягвайте огромните разноски в този ден.

Скорпион
Астралната настройка през днешния ден ще ви насърчи да извършите това, което пожелаете. Вземете самодейността и ясно заявете позицията си пред вашия сътрудник, тъй че да се съобрази с вашето мнение, без да има право на избор.
Не се самообвинявайте през днешния ден, в случай че не успявате да се справите сами с голямото количество работа, което ви е предоставено. Няма нищо неприятно в това да поискате помощ от сътрудник.
Може да се поглезите с някои ваши обичани неща като първокласен шоколад или сладолед, с които да се възнаградите след натовареният работен ден. Купете си малко, само че първокласен артикул, въпреки и на по-висока цена.

Стрелец
Денят ще изобилства от обич, пристрастеност и мощни страсти. Ще се свържете с колегата си по метод, който е по-сложен и от химично уравнение, тъй че да почувствате какъв брой сте си близки.
Атмосферата на работното ви място ще е доста ведра и жизнерадостна. Като цяло няма да имате прекалено много задължения и ще може да си побъбрите с сътрудниците.
Повлияни от приятелите и познатите ви, евентуално през днешния ден ще похарчите малко повече пари в циркулиране по магазините. Ще би трябвало да компенсирате като реорганизирате бюджета си и орежете някои разноски.

Козирог
Всичко ще се случва толкоз динамично през днешния ден, че внимавайте в бързината да не стигате до някакви крайности. Тези, от вас които имат първа среща, евентуално ще се натъкнат на специфичният човек, който ви е близнак по душа и сърце.
Никога няма да съумеете да се издигнете в кариерата, в случай че не работите старателно и не влагате душа и сърце в работата си. Макар и с някои страдания, премеждия и ограничения, рано или късно триумфът ще пристигна.
Няма нищо по-сладко от почтено заработените пари с доста труд и пот на челото. Насладете се на извоюваното и си купете нещо от злато за спомен от вашият триумф, което ще е тип инвестиция.

Водолей
Ако до в този момент сте си забранявали да говорите на избрани тези с колегата ви, то през днешния ден може да се отпуснете да изясните всичко, което ви тежи на душата. Бъдете оптимално откровени с обичаният ви човек.
В случай, че сте прекомерно напрегнати и уплашени през днешния ден, то това може да окаже съществено въздействие на здравето ви. Не си премълчавайте някои болежки и притеснителни признаци и в случай че се наложи поискайте отпуск по болест, до момента в който се възстановите.
Стойте надалеч от всевъзможни финансови покупко-продажби, контракти и съглашения. Планетите няма да са на ваша страна и рискът от измами ще е значителен през днешния ден.

Риби
Добри вести чакат необвързаните през днешния ден. Купидон може да ги улучи със своите любовни стрели да срещнат своята сродна душа. Семейните ще си потвърдят още един път един на различен, че са подготвени на всичко в името на половинката си.
Юпитер и мощното въздействие на Слънцето ще ви дадат изключителни сили през днешния ден и ще се радвате на един извънредно потребен ден. Сега е моментът да започнете работа по нов план, който ще се увенчае с триумф.
Макар да имате превъзходен ден в кариерата, то нещата с финансите може да се окажат в другата прекаленост. Вероятно, ще осъзнаете че сте похарчили много пари за неща, които нямат никаква стойност в живота ви не ви носят благополучие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР