"Отрепка" – този надпис бе изрисуван върху звездата на Джеймс

...
"Отрепка" – този надпис бе изрисуван върху звездата на Джеймс
Коментари Харесай

Вандали обявиха Джеймс Франко за отрепка

"Отрепка " – този надпис бе изрисуван върху звездата на Джеймс Франко на холивудската Алея на славата. Заподозрени за вандалската демонстрация към момента няма, само че съгласно слуховете неприятният етикет, с който е разказан артиста, е в резултат на появилите се още преди месеци обвинявания против него в полов тормоз.

Самият Франко заобикаля обществено да разяснява проблема, написа Монитор. „ Аз имам своя версия на историите. Подкрепям изцяло придвижвания като Time’s Up и в името на тези, които толкоз доста време не са имали опция да дадат публичност на своя конфликт със полов тормоз, избирам да поема удара “, изясни само той в изявление със Стивън Колбърт.

По думите на юриста на звездата от Спайдърмен въпросното изявление е послужило като публично отказване на обвиняванията, появили се след триумфа му с Катастрофалният актьор на премиите Златен глобус при започване на годината.

Междувременно единствено преди месец дело против Франко и продуцентската му компания заведе сценаристът Райън Мууди. Повод за желае стана точно Катастрофалният актьор. По думите на Мууди, той посещавал един от курсовете на Франко, където се трудил върху сюжета на лентата, след което бил уверен да го продаде за 5 хиляди $.

В подмяна, щял да получи опцията да работи върху заглавие, чийто бюджет варирал сред 5 и 10 милиона $. Проблемът, съгласно Мууди, е че за въпросния различен филм той получил едвам 50 хиляди $, а по този начин и не бил упоменат като създател на сюжета на Катастрофалният актьор.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР