Откриващият мач на Световното първенство по футбол тази година между

...
Откриващият мач на Световното първенство по футбол тази година между
Коментари Харесай

Мондиалът в Катар може да започне ден по-рано

Откриващият мач на Световното състезание по футбол тази година сред домакините Катар и Еквадор ще се изиграе ден по-рано на 20 ноември, оповестиха източници на Мондиала за Агенция Франс Прес (АФП).

Ходът, който би трябвало да бъде утвърден от Съвета на Международната футболна централа (ФИФА) преди да стартира противоположното преброяване от 100 дни тази седмица, ще резервира традицията първият дуел да включва страната-домакин.

Според съществуващата стратегия, Сенегал и Нидерландия ще играят в откриващата среща на 21 ноември, последвани от формалния мач на откриването сред Катар и Еквадор по-късно същия ден. Източниците на Световното състезание обявиха, че потвърждението на смяната се чака скоро. ФИФА и Организационният комитет на Катар отхвърлиха да разясняват появилата се информация.

„ Имаше диалози и съглашение сред двата съответни отбора и се появи молба от КОНМЕБОЛ – Южноамериканската футболна конфедерация. Искахме да следваме традицията, в която или настоящият първенец, или страната-домакин взе участие в откриващия мач “, показа източник на Мондиала за (АФП), говорейки при изискване на анонимност, защото към момента няма публично изказване.

За почитатели, които имат билети за мача на 21 ноември, „ всяка смяна ще се отрази минимално на притежателите на пропуски “, сподели различен турнирен източник за (АФП). Според смяната, дуелът сред Сенегал и Нидерландия ще бъде преместен от 12:00 часа българско време на 21 ноември до 18:00 часа б.в същия ден.

„ Това е по-добър слот за двата отбора за малките екрани и други зони “, сподели още източникът на Мондиала.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР