Отидоха в Кипър Най-известното българско семейство инфруенсъри - Теа Минкова

...
Отидоха в Кипър Най-известното българско семейство инфруенсъри - Теа Минкова
Коментари Харесай

Това българско семейство инфлуенсъри си живее живота

Отидоха в Кипър

Най-известното българско семейство инфруенсъри - Теа Минкова и Науш Шомоп забегнаха за Кипър. Именно от там се включиха двамата и на всичкото от горната страна за следващ път блеснаха с порасналата си дъщеря. Град Фамагуста много е впечатлил двойката и като се изключи че си провеждат разходка по прелестния плаж, съумяват да се насладят и на призрачния му квартал Вароша.

По думите на Теа Минкова мястото е изоставено и пусто повече от 40 години и това несъмнено си проличава. Макар в миналото да е бил извънредно известен курорт даже за звезди от ранга на Елизабет Тейлър, емблемата Бриджит Бардо и други, войната унищожава блясъка му.

В рамките на 48 часа градът бива обезлюден и през годините безусловно натрупа прахуляк.

Плажната линия пък наподобява приятно и Минкова дава обещание да опише в детайли във влога им. Наум Шопов пък е гушнал дребната си щерка и безспорно момиченцето се усеща луксозно на морския бряг.

Така младите родители съчетават потребното и приятното, като основават завършения и на детето си.

Амая поотрасна и се обрисува да бъде глезено и разхождано по света хлапе. Теа Минкова и Наум Шопов май обичат да пътешестват, а в този момент си имат и атрактивна компания.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР