Отборите на Ню Орлиънс Пеликанс и Атланта Хоукс заеха последните

...
Отборите на Ню Орлиънс Пеликанс и Атланта Хоукс заеха последните
Коментари Харесай

Ню Орлиънс и Аталанта Хоукс са последните два участника в плейофите на НБА

Отборите на Ню Орлиънс Пеликанс и Атланта Хоукс заеха последните две места в плейофите на НБА през този сезон, откакто реализираха победи надлежно над Лос Анджелис Клипърс и Кливланд Кавалиърс. През този сезон тимовете, приключили от седмо до десето място в постоянния сезон, участваха в плей-ин шампионат, с цел да дефинират по два участника в плейофите във всяка конференция.

На Запад в мач с доста обрати Пеликанс надделяха Клипърс със 105:101. В Лос Анджелис гостите поведоха с 16 точки през втората част, само че домакините откриха сили за поврат и при започване на последната четвъртина към този момент водеха с 13 точки. Това обаче не бе краят, като късният взлом на баскетболистите на Пеликанс им донесе триумф и им обезпечи конфликт с Финикс Сънс с първия кръг на плейофите. Брандън Инграм бе над всички за Ню Орлийнс с 30 точки, 6 битки и 6 асистенции, Си Джей МакКълъм добави 19 точки, а Лари Нанс и Трей Мърфи се включиха с по 14 от пейката. За Клипърс, които бяха без огромните си звезди Кауай Ленард и Пол Джордж, най-резултатни бяха Маркъс Морис и Реджи Джаксън с 27 точки.

В източната конференция Хоукс победиха Кавалиърс със 107:101 като посетители. Тук също имаше поврат, като домакините поведоха в самото начало и преднината им стигна 14 точки във втората част, само че последователно Трей Йънг съумя да изведе Хоукс до поврат. Йънг осъществя 38 точки и 9 асистенции, а Богдан Богданович вкара 19 от пейката. За Кливланд Лаури Марканен приключи с 26 точки и 8 битки, а Дариъс Гарланд се регистрира с 21 точки и 9 асистенции. Кевин Лов обаче изкара едвам 10 минути на корта, в които вкара единствено 3 точки.

По този метод Атланта ще се изправи против спечелилия в Източната конференция Маями Хийт в първия кръг на плейофите. Плейофите в НБА стартират тази вечер
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР