Отборите на Левски и Монтана излизат един срещу друг в

...
Отборите на Левски и Монтана излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Левски се готви за солидно начало на пролетния дял в efbet Лига

Отборите на Левски и Монтана излизат един против различен в мач от 17-ия кръг на родната efbet Лига. Двубоят започва в 17:00 часа и ще можете да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

През зимата Левски притегли пет нови попълнения, като всички те са чужденци. „ Сините “ се укрепиха със Звонимир Микулич, Начо Монсалве, Ребин Сулака, Файсал Рерас и Драган Михайлович.

Тимът обаче се раздели със Станислав Иванов и Паулиньо, които бяа продадени. Едно от новите попълнения – Драган Михалевич към момента не е дошъл на „ Герена “.

Старши треньорът на отбора Славиша Стоянович не остана удовлетворен от представянето на своите футболисти в последната контрола на тима, извоювана с 1:0 над Спортист Своге.

Виртуалните билети още веднъж са в продажба, до момента в който отоплението на стадиона е в ход за неделя.

В отбора на Монтана се укрепиха съществено в отбрана, като привлякоха Кирев, Предев, Терзиев и Орачев. Сериозен интерес обаче има към нападателя Билал Бари, точно от страна на Левски.

Наставникът на монтанци Атанас Атанасов показа, че отборът е подготвен за гостуването на „ Герена “. Тимът е единствено на точка зад Левски
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР