Отборите на Лестър Сити и Рома играят при резултат 0:1

...
Отборите на Лестър Сити и Рома играят при резултат 0:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лестър 0:1 Рома, вълците шокираха домакините

Отборите на Лестър Сити и Рома играят при резултат 0:1 в първи ½-финален конфликт от шампионата Лига на конференциите. Лоренцо Пелегрини откри в 15-ата минута.

На четвъртфиналите Лестър се оправи с втория в Нидерландия ПСВ. След нулево тъждество на „ Кинг Пауър “ се очакваше ПСВ да отстрани „ лисиците “ и даже съумя да поведе в резултата на реванша, само че британският отбор обърна. Джеймс Медисън и Рикардо Перейра бяха героите за Лестър на „ Филипс Арена “.

Рома срещна кошмара си от груповата фаза Бодьо/Глимт. „ Римските вълци “ още веднъж понесоха загуба от първенеца на Норвегия, само че тя не бе съдбовна за тях, защото отборът на Жозе Моуриньо бе непогрешим на реванша в Италия и завоюва с 4:0.

Срещата стартира със сериозен напън от страна на домакините, които се настаниха в половината на Рома още от първата минута, като на няколко пъти рискови центрирания в наказателното поле на гостите можеха да доведат до ранно откриващо попадение.

При едно от тях, в четвъртата минута, Тимоти Кастан засече с глава центриране от ъглов удар на далечната греда, само че топката мина около лявата греда на Руи Патрисио.

С приключването на десетата минута "вълците " се посъбудиха и съумяха да на собствен ред да наложат напън, само че до по съществени обстановки не се стигна.

Рома обаче шокира „ лисиците “ с първата си рискова офанзива. В 15-ата минута Никола Залевски беше открит отляво в половината на домакините, напредна с топка в крайници и пусна превъзходен извеждащ пас за капитана Лоренцо Пелегрини отляво в наказателното поле. Италианският национал я пое добре и насочи изстрел в близкия ъгъл, който мина сред краката на вратаря Каспер Шмайхел и попадна във вратата му – 0:1.

LIVE | ЛЕСТЪР СИТИ – РОМА 0:1

0:1 Лоренцо Пелегрини (к) 15'

Лига на Конференциите,½-финал, първи мач

Стартови сформира на двата тима:

Here's City's XI - we're all set!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР