Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и председателят на

...
Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и председателят на
Коментари Харесай

Георги Глушков и Стефка Костадинова бяха посрещнати в Община Пловдив

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и ръководителят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова бяха признати в Община Пловдив от кмета на града Костадин Димитров. На срещата участваха ръководителят на Общинския съвет на Пловдив Атанас Узунов, заместник-кметът Николай Бухалов и общински съветници от Комисия по юношески действия и спорт към общинския съвет.

„ Виждам, че нещата, които се вършат за спорта в Пловдив, съответстват с моите визии. Трябва поддръжка, както за клубовете, по този начин и за обособените спортисти, които имат изключителни качества “, съобщи пред присъстващите министърът на младежта и спорта.

„ Надяваме се в България да се вкара закон за доброволчеството, което да даде опция младежите умерено да развиват тази активност и да има задоволеност. Надявам се това да помогне при организирането на спортни мероприятия “, сподели още Георги Глушков.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров напомни, че градът разполага с едни от най-хубавите спортни бази в България.

" Пловдив е неповторим освен с гениите си в спорта, културата и изкуството, само че и с това, че имаме спортно учебно заведение и едни от най-големите спортни бази. Радвам се, че в България към този момент има три стадиона, на които могат да се организират естествени мачове. Ще поставим най-много старания стадионите в Пловдив да бъдат довършени до дъно. Не споделям, че процесът е сложен, а забавен, тъй като най-сложното е да създадем по този начин, че и почитателите и клубът да са удовлетворени. Затова се надявам Пловдив да има повече бази, където да се развива спортът ", изясни Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР