Нидерландският нападател на московския футболен клуб Спартак Куинси Промес беше

...
Нидерландският нападател на московския футболен клуб Спартак Куинси Промес беше
Коментари Харесай

Куинси Промес бе освободен от ареста в Дубай

Нидерландският нападател на московския футболен клуб Спартак Куинси Промес беше освободен от ареста в Дубай, оповестява вестник De Telegraaf.

Футболистът е освободен от пандиза под гаранция и ще може да изчака на независимост решението на съда за евентуалната си екстрадиция.

Промес беше арестуван в Дубай на 29 февруари. Той е обвинен по дело за пътнотранспортно произшествие. Този случай беше завършен на 1 май, само че по едно и също време с това футболистът беше арестуван по искане на нидерландската прокуратура, която пожела изгонването му.

На 14 февруари Окръжният съд в Амстердам призна Промес за отговорен в контрабанда на опиати и го осъди на шест години затвор. Прокуратурата изиска за него 9 години затвор.

Самият футболист не участва на съвещанието и по-късно той беше разгласен за интернационално търсене.

Адвокатите на Куинси Промес апелираха решението пред Апелативния съд в Амстердам. Там на стадий обжалване е и друго дело против футболиста - за нахлуване с нож против негов братовчед.

На 19 юни 2023 година Окръжният съд в Амстердам призна футболиста за отговорен, осъди го на година и половина затвор и да заплати обезщетение на своя родственик.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР