В Деня на спорта олимпийската шампионка Стефка Костадинова гостува в

...
В Деня на спорта олимпийската шампионка Стефка Костадинова гостува в
Коментари Харесай

Стефка Костадинова гостува на кмета Костадин Димитров

В Деня на спорта олимпийската шампионка Стефка Костадинова гостува в Община Пловдив, където бе посрещната от кмета Костадин Димитров. На срещата участваха министърът на младежта и спорта Георги Глушков, зам.-кметът по спорт и юношески действия Николай Бухалов, зам.-кметът по финанси Женя Петкова, ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов и общински съветници от всички групи.

„ Градът ни е неповторим с това, че тук се намира една от най-големите бази за развиване на спорта на Балканския полуостров – Гребният канал. В последните години имаме и напредък в построяването на редица спортни уреди “, разяснява кметът Костадин Димитров.

„ Винаги ще поддържам спорта в Пловдив и ще стоя зад Вас. Моят международен връх не е единствено мой, той е на моето спортно учебно заведение „ Васил Левски “ и на моя град. Той е наш – пловдивски “, съобщи Стефка Костадинова. Във връзка с идните летни олимпийски игри в Париж тя означи, че сега има 36 индивида, които са покрили олимпийски квоти, като се чака България да изпрати общо 42-а спортисти.

Министър Глушков също насочи поздравления към кмета Костадин Димитров и всички присъстващи.

„ Пожелавам още доста наслади на спортистите в Пловдив под Вашите грижи, тъй като всеки състезател, който е получил поддръжка от града и хората в него, помни това за цялостен живот “, акцентира министърът.

Всички общински съветници бяха безапелационни, че спортът има способността да сплотява хората, без значение от техните политически пристрастия, и се сплотиха към концепцията развиването на спорта в града да продължи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР