Отборите на Черно море и Ботев Пловдив се изправят един

...
Отборите на Черно море и Ботев Пловдив се изправят един
Коментари Харесай

Черно море с последен шанс за топ 6 срещу Ботев Пловдив

Отборите на Черно море и Ботев Пловдив се изправят един против в третия дуел от междинния 25-и кръг в efbet Лига. Срещата ще можете да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

Старши треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев няма да може да разчита на трима съществени състезатели. Травми не престават да лекуват Илиан Илиев–младши и Стефан Велев, а към тях се причислява и капитанът Даниел Димов, който също е с травма.

Димов пропусна срещата с ЦСКА 1948 поради наказване, само че в този момент не откри място в групата поради болки в адуктора. Илиан Илиев е с разтежение в прасеца, а Стефан Велев е с раздрани връзки в рамото.

Шансовете за топ 6 обаче изтъняват след неверната стъпка против директния съперник ЦСКА 1948. При оставащи два мача до края на постоянния сезон „ моряците “ изостават на четири точки от „ алените “.

За Ботев положителната вест е, че градежът на стадион „ Христо Ботев “ продължава с цялостна мощ макар дъждовното време. Централната естрада на „ Колежа “ е на път да бъде подготвена напълно скоро.

Старши треньорът на „ канарчетата “ Аздурин Валентич съобщи, че отборът не се намира в положително физическо положение. Това обаче може да е следващо, до известна степен, от проблемите със инфектирани от COVID-19 футболисти.

Атанас Илиев обаче се завръща след наказване. След такова се завръща и Димитър Тонев, който обаче няма да вземе присъединяване в срещата поради травма.

Друга добра вест за „ жълто-черните “ е, че отборът на Ботев до 17 години, който е воден от Георги Онов, завоюва шампионата на БФС на Изток. По този метод отборът остави зад себе си тимовете на Лудогорец, Черно море и Локомотив Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР