Отборите на Болоня и Рома завършиха наравно 0:0 на “Ренато

...
Отборите на Болоня и Рома завършиха наравно 0:0 на “Ренато
Коментари Харесай

Най-младият състав на Моуриньо в Серия “А” измъкна само реми от тима на поредния ученик на Специалния

Отборите на Болоня и Рома приключиха наедно 0:0 на “Ренато Дал’Ара ” в дуела посред им от 35-ия кръг на Серия " А ". Така “вълците ” записаха пети следващ турнирен мач без победа, а “рособлу ” не са спечелили нито една от последните си шест срещи.

Любопитното е, че поради множеството ротации към днешните си титуляри Жозе Моуриньо пусна най-младия си състав в мач от Серия А, като междинната възраст на играчите на “вълците ” беше 25 години и 34 дни. След като преди няколко дни Специалния се изправи против някогашния си ученик в Реал Мадрид Чаби Алонсо като част от конфликта с Байер (Леверкузен) в Лига Европа, извоюван с 1:0, този път на другата пейка беше някогашният му състезател в Интер Тиаго Мота. Португалският ментор обаче в този случай не съумя да запише триумф над своя възпитаник.

Що се отнася до самия мач, в него съвсем липсваха голови положения пред двете порти. Домакините бяха тези, които владееха самодейността през по-голямата част на дуела, само че по този начин и не оползотвориха преимуществото си в притежанието на топката.

След това реми Рома остава на шестата позиция в класирането с актив от 59 точки или на 6 от градския противник Лацио, който е четвърти. Болоня пък заема 11-ото място с 47 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР