Отборът наБероепобеди с 2:1 като гостПирин (Благоевград)в първия мач от

...
Отборът наБероепобеди с 2:1 като гостПирин (Благоевград)в първия мач от
Коментари Харесай

Берое победи Пирин с 2:1 на старта на новия сезон

Отборът наБероепобеди с 2:1 като гостПирин (Благоевград)в първия мач от сезон 2023/24 в efbet Лига.

Резултатът бе открит от домакините посредством Даниил Кондраков в 22-ата минута. С два гола наВини Трибуле- един тъкмо преди почивката и един незабавно след нея обаче заралии обърнаха и се поздравиха с три точки.

След равностойно начало, последователно домакините взеха инциативата и това даде резултат в 22-ата минута. Тогава при заучено състояние от директен свободен удар Даниил Кондраков простреля вратаря на гоститеРодриго Ачинели. Малко по-късно Берое стигна до добра опция за равнене, съобщи Sportal.bg.

Жорди Говеанаправи прекрасен пробив отляво на наказателното поле и стреля, само че диагоналният му удар бе избавен от вратаря Максим Ковальов. След няколко рискови офанзиви и към двете порти, в последна сметка в последните секунди на първата част Берое изравни. Симеон Мечев центрира от ъглов удар, а Вини Трибуле засече топката с глава за 1:1.

Веднага след подновяването на играта гостите стигнаха до цялостен поврат. Майк Севаийос напредна в наказателното поле и съумя да откри Трибуле, който прокара топката за повторно във вратата. В средата на втората част Трибуле за трети път прати топката във вратата на Пирин, само че се оказа, че нападателят е бил в състояние на засада и попадението не бе зачетено.

Малко преди последния съдийски сигнал Берое можеше да подпечата триумфа си, само че Тонислав Йорданов и по-късно Трибуле не съумяха да осъществят поредно от комфортна позиция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР