Отборът на Унион Берлин не успя да спечели във втори

...
Отборът на Унион Берлин не успя да спечели във втори
Коментари Харесай

Десет от Унион Берлин поделиха точките срещу Бохум, Леверкузен и Волфсбург не се победиха в Бундеслигата

Отборът на Унион Берлин не съумя да завоюва във втори следващ дуел от Бундеслигата, откакто приключи наедно 1:1 вкъщи против Бохум в среща от 28-ия кръг.

По този метод " стоманените " към този момент имат единствено точка задатък пред Република България Лайцпиг в борбата за 3-о място, до момента в който Бохум остава на 15-а позиция с 27 пункта, на три над 16-ия Щутгарт.

На " Стадиона на остарялото лесничейство " домакините откриха резултата в добавеното време на първата част посредством Йосип Юранович, който се разписа след страховит изстрел от директен свободен удар.

Гостите от Бохум стигнаха до изравнителното попадение 10 минути след подновяването на играта, когато Кевин Щьогер беше прецизен от дузпа.

В 61-а минута пък домакините трябваше да понесат още един тежък удар, откакто останаха с човек по-малко поради изгонването на Пол Йекел за втори жълт картон.

Въпреки че останаха с 10 души, " стоманените " имаха своите шансове да стигнат до трите точки, само че попадение на Мануел Риман бе анулирано поради засада, а малко по-късно и Кевин Беренс пропусна да означи от доста преференциална позиция.

На другата врата Бохум стигна до рисков удар с глава на Филип Хофман, който обаче беше отразен от стража на Унион Фредерик Рьонов.

В друга среща от кръга Байер Леверкузен и Волфсбург приключиха наедно 0:0, с което " аспирините " останаха на 6-а позиция с 44 точки, до момента в който " вълците " резервират 9-о място с 40 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР