Отборът на ЦСКА записа четвъртата си последователна победа в Първа

...
Отборът на ЦСКА записа четвъртата си последователна победа в Първа
Коментари Харесай

ЦСКА взе своето в столичното дерби срещу Локомотив

Отборът на ЦСКА записа четвъртата си поредна победа в Първа лига, побеждавайки с минималното 1:0 като посетител състава на Локомотив София в среща от 26-ия кръг.

На стадиона в квартал Надежда " алените " започнаха по-силно срещата и разумно откриха резултата в 17-ата минута след безредие в наказателното поле на домакините, приключило с гол на Джонатан Линдсет.

Попадението обаче подейства мотивиращо столичните " железничари ", които след половин час игра бяха покрай изравняването на резултата, когато Карлос Франса бе изведен зад защитата на " армейците ", само че не съумя да преодолее вратаря Густаво Бусато.

След почивката още веднъж бразилският пазач на ЦСКА трябваше да се намесва уверено след удар с глава на Кевин Маи в 70-ата минута, съхранявайки нежния задатък на своя отбор.



Междувременно гостите също имаха своите шансове да осъществят втори гол, само че изстрел на Емануел Шакич беше отразен от Жарко Истатков, а в 87-ата минута опит на Фернандо Каранга се отби от страничния дирек на вратата на " червено-черните ".

В последна сметка попадението на Линдсет остана само в дуела и то се оказа задоволително, с цел да донесе триумфа на ЦСКА, с което съставът на Нестор Ел Маестро се изкачи на второто място в подреждането с 57 точки.

След третата си поредна загуба пък Локомотив София остава на 13-ата позиция с 25 пункта, колкото има и Пирин Благоевград на 14-ото място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР