Отборът на Сърбия се върна на правилния път в квалификациите

...
Отборът на Сърбия се върна на правилния път в квалификациите
Коментари Харесай

Хеттрик на Александър Митрович върна Сърбия към победите в европейските квалификации

Отборът на Сърбия се върна на верния път в квалификациите за Евро 2023 и съкруши с 3:1 като посетител състава на Литва в среща от група " G ", в която е и състава на България.

В предходния си дуел " плавите " позволиха проваляне от другия любимец в потока Унгария, само че през днешния ден футболистите на Драган Стойкович се реваншираха на своите почитатели, а огромният воин на вечерта се споделяше Александър Митрович.

Футболистът, който неотдавна подписа със саудитския Ал-Хилал, осъществя своя трети хеттрик с националната фланелка, с цел да помогне на своя отбор да стигне до триумфа в Каунас.

Юношата на Партизан откри резултата в 21-ата минута, засичайки с глава центриране отляво на Филип Младенович.



Единадесет минути по-късно още веднъж комбинацията Младенович-Митрович даде резултат, а голмайстор №1 в историята на Сърбия се разписа от близко, с цел да удвои задатъка на своя отбор.

В 43-ата минута Александър Митрович се възползва и от асистенция на капитана Душан Тадич, с цел да направи резултата 3:0 и да оформи своя хеттрик единствено в границите на 22 минути.

До края на първото полувреме пък Гитис Палаускас се възползва от неточност в защитата на гостите, с цел да осъществя почетно попадение за Литва за крайното 1:3.

В класирането с тази победа Сърбия се изравни с Унгария на върха, като двата отбора имат по 10 точки, следвани от Черна гора с 8. България, която, и Литва пък са на последните две позиции с по 2 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР