Отборът на Сакраменто Кигс с Александър Везенков приема Вашингтон Уизърдс

...
Отборът на Сакраменто Кигс с Александър Везенков приема Вашингтон Уизърдс
Коментари Харесай

Сакраменто Кингс и Везенков излизат срещу закъсалия тим на Вашингтон Уизърдс

Отборът на Сакраменто Кигс с Александър Везенков приема Вашингтон Уизърдс в мач от постоянния сезон на НБА. Срещата в " Голдън 1 Център " е във вторник сутринта от 05:00 часа българско време.

" Кралете " са в добра серия, като в последните си пет мача имат четири победи. Същото не може да се каже за закъсалия отбор на Уизърдс, който в 25 мача от началото на сезона има едвам 4 победи. Една от тях обаче пристигна преди 2 дни против Индиана Пейсърс с 137:123. С този триумф тимът прекъсна серия от 6 следващи провали. След това обаче още веднъж загуби, този път от Финикс Сънс.

Този дуел е още един отличен късмет за Везенков да се потвърди и да запише повечко минути на паркета. В последните два мача на Сакраменто, българинът записа по 3 точки, като против Юта Джаз се отличи и с 4 битки и 2 асистенции. 

След 24 изиграни срещи Сакраменто и Александър Везенков водят в Тихоокеанската дивизия на НБА с 15 победи и 9 загуби. Вашингтон Уизърдс пък разумно е на последно място е Югоизточната си дивизия и на предпоследно в цялата Източна конференция, като по-слаб е активът единствено на Детройт Пистънс с победи от 26 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР