Отборът на постигна първата си победа за сезона, надделявайки с

...
Отборът на постигна първата си победа за сезона, надделявайки с
Коментари Харесай

Удинезе с първа победа за сезона след голово шоу срещу Парма

Отборът на реализира първата си победа за сезона, надделявайки с 3:2 при семейството си на от 4-ия кръг на Серия “А”. Двата отбора изиграха следващия зрелищен дуел в Калчото за през днешния ден, като той беше извоюван от фриуланите с гол в неговия край.

Отборите бързо си размениха по едно попадение. В 26-ата минута необезпокоявано дриблира и насочи удар, който рикошира и влетя в мрежата на. В 28-ата пък се извиси след центриране от корнер и с глава изравни за домакините. В 52-ата сбърка при собствен пас и по този начин взе топката, напредна и се опита да я подаде на, само че се изпречи на пътя и си означи автогол. “Дуковете” възвърнаха равенството в 70-ата минута, когато Ян Карамох засече центриране на. Победният гол за “зебрите” вкара в 88-ата минута с шут по земя от огромна отдалеченост.
Full Time 3-2
— Parma Calcio 1913 (@1913parmacalcio) Така с първите си три точки Удинезе излезе от рисковата зона и се настани на 17-ото място в класирането, където Парма към този момент е 18-и също с три пункта. Серия А 4 кръг, неделя 18 октомври  Удинезе 3:2краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР