От този месец Лидл България приема разплащания както с хартиени,

...
От този месец Лидл България приема разплащания както с хартиени,
Коментари Харесай

Промяна в Лидл от този месец, клиентите могат да доплатят с друг вид платежно средство

От този месец " Лидл България " приема разплащания както с хартиени, по този начин и с електронни ваучери за храна на следните оператори: “Kaufland/Кауфланд Сървис " ЕООД, “Edenred/Идънред България " АД, “Pluxee/Плъкси България " ЕООД, “Tombou/Томбоу България " ЕООД, “Prizma-lux/Призма Лукс " ООД и “Български пощи " ЕАД.

Електронните ваучери се употребяват по същия метод, както банковите карти - на POS терминал, като важат в това число и за касите на самообслужване. Сред преимуществата им са, че с тях може да се заплащат храни за по-малки суми и няма ограничаване за минимална стойност на покупката. Както и при хартиените ваучери, и с електронните не може да се пазарят цигари и алкохол.

С новите ваучери клиентите не са задължени да употребяват цялата заредена сума, като остатъкът се съхранява в картата и може да бъде употребен неведнъж.

Ако сумата, заредена в електронния ваучер, не доближава, клиентите могат да доплатят с различен тип платежно средство като банкова карта или пари в брой. Срокът на годност още веднъж е до една година.

" Лидл България " ще продължи да приема ваучери на книжен притежател до приключване на периода им на годност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР