От телекомуникационни компании до фитнес центрове търсят свои служители. Желаещите

...
От телекомуникационни компании до фитнес центрове търсят свои служители. Желаещите
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

От телекомуникационни компании до фитнес центрове търсят свои чиновници. Желаещите да се развиват в бранш строителство също имат опция да се развиват в региона и по-конкретно в надзорната част от процеса. Агенции за асортимент на личния състав също търсят експерти за краткосрочно или дълготрайно наемане на работа.

VIVACOM



VIVACOM е една от най-клиентски насочените компании за телекомуникационни услуги, с помощта на своите над 6000 чиновници, които всекидневно потвърждават своя професионализъм в един от най-силно конкурентните браншове в България. Залагаме на комбинацията от четирите съществени телекомуникационни услуги – мобилна връзка, високоскоростен интернет, телевизия и закрепени линии. Целта ни е клиентът да може да комбинира всеки от тях свободно, тъй че самичък да сътвори най-хубавата оферта за себе си. Ние ценим високите професионални знания, потребителски насочения метод, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате при нас. От своя страна VIVACOM ще влага в образованието ви и ще ви даде поле за развиване в едни от най- динамичните и бързо разрастващи се бизнес сфери у нас.

Вижте свободните позиции на VIVACOM

SILVERHAND



SILVERHAND е водеща организация за асортимент на личен състав в интернационален мащаб. Нашият екип се състои от високо образовани, въодушевени експерти, поради които хиляди хора са намерили работа в чужбина и са постигнали задачите, които преди този момент са били отвън финансовите им благоприятни условия. От 2011г. SILVERHAND посредничи на голям брой предприятия от Германия, Австрия, Холандия, Исландия, Норвегия, Швеция и Финландия при подбора на квалифицирани чиновници и спомагателен личен състав от Централна и Източна Европа. Успешно работим с компании като BMW, Audi, VW, BASF, IKEA, Douglas и стотици други по-малки районни предприятия. Успехът ни се дължи на упорита работа и най-високи етични полезности, като почтеност, надеждност, отговорност и почитание, за които се грижим в нашето всекидневие. За екипът на SILVERHAND „ работата не е артикул “.

Вижте свободните позиции на SILVERHAND

Термокс ЕООД



Tермокс ЕООД е вносител на ламинирани и естествени паркети, Електрически конвектори ADAX и камини и печки на дърва JOTUL. Фирмата има над 30 търговски обекта в цялата страна за продажби на дребно и складови бази в голените градове за продажби на едро.

Вижте свободните позиции на Термокс ЕООД

HOGO.CC



В случай, че търсите персонален личен състав, то вие сте на точното място. Избираме чиновниците по строги критерии, образоваме ги в нужните области и им предоставяме нужното съоръжение. Спомагаме за удолетвореността на нашите чиновници, защото тя дава директно отражение на продуктивността им. Така нашите сътрудници имат възомжност да извлекат оптималната изгода от техния краткотраен личен състав.

Вижте свободните позиции на HOGO.CC

Nestle Bulgaria AD



Нестле България е част от Nestlé S.A. – най-голямата компания, производител на храни и питиета в света и водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят, а в България – над 1700. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с провокации кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота! Като компания номер едно в уравновесеното хранене и дейния метод на живот, сме отдадени на подобряването на живота на хората всеки ден и на всички места. Марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки стадий от техния живот. Днес салдото, качеството, усетът и виновният метод на работа ни разрешават да сътворяваме стойност за нашите консуматори, акционери и чиновници. Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което вършим дружно. Влиянието, което като част от компанията имате на локално равнище, има капацитета да бъде усетено и на интернационално, а концепциите, които имате през днешния ден, могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, поддържаме и насърчаваме чиновниците си да се развиват допълнително от една посока, да реализират цялостния си капацитет както в професионален, по този начин и в персонален проект. Дълготрайното задоволство се реализира посредством съчетание на интелектуалния, прочувствения, персоналния и обществения аспект. Тук можете да се радвате на провокации и нови благоприятни условия, които да водят до дълготраен триумф.

Вижте свободните позиции на Nestle Bulgaria AD

Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД



Компанията е дъщерно сдружение на Würth Elektronik iBE GmbH, водещ производител на шумоподтискащи детайли (дросели) за автомобилната индустрия. От 15 години сме в България. Седалището и индустриалната база на компанията ни се намират в село Белозем, община Раковски, област Пловдив. Дейностите ни са свързани с навиване на медни бобини и залепване на феритни ядра и са полуавтоматизирани. Във връзка с разгръщане, строим нови индустриални здания и търсим чиновници за попълнение на нашия обединен екип 400 индивида досега.

Вижте свободните позиции на Вюрт Електроник ИБЕ БГ ЕООД

BodyConstructor



Най-бързоразвиващата се онлайн мрежа за фитнес, силови спортове и здравословен метод на живот у нас с голям брой сполучливо осъществени планове зад тила си, над 200 000 гости месечно и над 87 000 почитатели във Фейсбук. BodyConstructor e продуцент и идеолог на единственото професионално фитнес предаване у нас - "Супер Сериите ", продуцент на първото онлайн фитнес риалити "Fit Spo Супер Промяна ", както и основател на още редица планове и онлайн платформи. Ние сме най-успешната онлайн фитнес платформа и в областта на персоналното консултиране с над 4000 клиенти към днешна дата. BodyConstructor е единствената медия, която се занимава с професионално отразяване на всички значими събития в областта на културизма, силовите спортове и смесените боеве у нас (ММА).

Вижте свободните позиции на BodyConstructor

Avanta Care Ltd.



Avanta Care Limited е английска компания, непосредствено търсеща и наемаща чиновници в областта на здравните грижи.

Работим с повече от петстотин старешки домове и приюти на територията на цяла Англия и сме един от водачите на пазара. Гордеем се с акредитациите, които притежаваме. Наред със наложителните лицензи за активността ни, сме упълномощени и от Investors in people, което единствено по себе си приказва, че поставяме грижа за нашите чиновници и ги развиваме.

Вижте свободните позиции на Avanta Care Ltd.

ОНБОРД АД



Компанията е водач в B2B & B2C Telemarketing и Call Centre планове освен в България, само че и в чужбина. Офисът в София е събрал висококвалифицирани чиновници и предлага услуги на над 20 езика. Компанията има богат опит в мултикултурните стратегии, както и метод към самостоятелния бизнес на всеки пазар.

Вижте свободните позиции на Онборд АД

Хьорман България ЕООД



Днес на пазара на градивни детайли вратите, касите и задвижванията се сплотяват в марката Hörmann - тъй като в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа. Това е резултат от непрекъснатия напредък на една фамилна компания под знака на нововъведенията, гаранцията за качество и близостта с клиентите. От основаването на компанията през 1935 година са създадени и доставени по света над 15 милиона порти. Повече от 6 000 чиновници в 27 профилирани завода в Европа, Северна Америка и Азия създават и създават порти, каси и задвижвания за приложение в частни и търговски парцели. Седалището на показаната по целия свят група е в дребния град Щайнхаген в немската провинция Вестфалия. Hörmann има повече от 100 лични представителства в над 40 страни и дистрибутори допълнително от 50 други страни.

Вижте свободните позиции на Хьорман България ЕООД

Инвестиционно Консултантска Компания ООД



Дейността на Дружеството е профилирана в региона на изследването, упражняването на самостоятелен строителен надзор и въвеждането в употреба на обекти с хетерогенен темперамент и предопределение - жилищно, търговско- административно, развлекателно, промишлено, отзивчиво и други. Дружеството изготвя оценки за сходство на капиталови планове. Работният развой е динамичен и има опция на развиване.

Вижте свободните позиции на Инвестиционно Консултантска Компания ООД

Адвайз Интелиджънт ЕООД

Advise Intelligent е основана през 2015 година от бизнесмени с над 10 годишен опит в областта на човешките запаси и финансовите услуги. Натрупахме опита си в интернационалните компании, работещи в разнообразни бизнес браншове. Независимо дали търсите Вашата мечтана работа или ново предизвикателство, задачата на Advise Intelligent е да Ви помогнем в намирането им. Защото за нас кариерата Ви е повече от работа, с която да си плащате сметките. Ние желаеме да ви намерим работа, която е смислена и дава благоприятни условия за развиване. Работим старателно, с цел да идентифицираме характерните Ви потребности и развиването на кариерата ви. Освен в търсенето на работа, ние ще подкрепим Вашето кариерно развиване, ще Ви помогнем да подготвите Вашата автобиография и ще Ви дадем скъпи насоки за изявлението. Разгледайте отворените ни позиции или просто ни изпратете вашето CV. Ние ще свършим всичко останалото.

Вижте свободните позиции на Адвайз Интелиджънт ЕООД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР