От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу

...
От тази сутрин започна ваксинирането на служителите на МВР срещу
Коментари Харесай

Започна ваксинирането на полицаите: 210 получиха първа доза

От тази заран стартира имунизирането на чиновниците на Министерство на вътрешните работи против COVID-19. Процесът на имунизация е проведен от Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи и започва след приемането на 3000 дози противовирусна ваксина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На стадия са ангажирани три медицински екипа на болничното заведение, които в границите на няколко часа през днешния ден сложиха първата доза ваксина на 210 чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи, декларирали своето предпочитание в планирано направените описи за имунизация.

В Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи е основана предварителна организация и е направен проект, съгласно който с изключение на в столицата мобилни екипи ще стартират имунизация и на деклариралите предпочитание за имунизиране чиновници от регионалните дирекции в страната.

Служителите на Министерство на вътрешните работи попадат във Фаза 3 на Националния имунизационен проект като чиновници в браншове с витално значими функционалности за поддържане на обществото. С приоритет ваксини ще бъдат сложени на чиновниците, които работят на първа линия. Предвижда се от време на време актуализиране на описите, защото се чака динамичност в броя на искащите.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР