От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с COVID-19

...
От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с COVID-19
Коментари Харесай

От РЗИ-Враца казаха откъде са новозаразените с COVID-19 в областта, сред тях има дете

От Регионалната здравна ревизия оповестиха детайлности за новозаразените с COVID-19 във Врачанско.
За последното денонощие са открити нови 31 случая на рисковата болест. Сред тях има и 7-годишно момиче от Враца, като се лекува у дома. От регионалния център има още 10 лица, позитивни за ковид. Това трима мъже и седем дами, всички те са на домашно лекуване. От врачанското село Згориград инфектираните са двама – мъж и жена. В село Челопек е диагностицирана 68-годишна жена.
В Козлодуй новите случаи са 6, като 65-годишен мъж и 60-годишна жена са приети в болница в локалната болница.
В криводолското село Галатин също е открит нов случай на болестта – 81-годишна жена. В Мездра за домашно лекуване е диагностициран 84-годишен мъж, а в село Моравица мъж на 33 години.
В Мизия, Софрониево и Оряхово са открити само че един нов случай на COVID-19.
В Роман също има един нов инфектиран, а в село Камено поле са открити двама мъже с рисковия вирус, те са на 36 и 33 години.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките миналия ден са направени общо 105 нови наставления за карантина на такива лица.
Към момента дейните случай на ковид в област Враца са 1759, от тях 1550 са на домашно лекуване, а 209 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР