От няколко години ангажиментите на кралица Елизабет Втора намаляват все

...
От няколко години ангажиментите на кралица Елизабет Втора намаляват все
Коментари Харесай

Кога Чарлз ще смени кралицата

От няколко години уговорките на кралица Елизабет Втора понижават от ден на ден за сметка на тези на принц Чарлз. Бъдещият крал се приготвя интензивно за значимата позиция, която следва да заеме. А това може да се случи и по-скоро, в сравнение с евентуално сме предполагали.

Според източници от Бъкингамския замък, тези дни Чарлз се е срещнал с татко си принц Филип , с цел да обсъдят рокадата на трона и новата роля на принц регент, която синът на кралицата ще поеме евентуално след година и половина.

Тогава Елизабет Втора ще навърши 95 години. А Чарлз ще стане краткотрайно изпълняващ монархическите функционалности до гибелта на кралицата, когато ще бъде провъзгласен за крал.
 Снимка 454885

Съпругът на кралицата принц Филип също се отдръпна от уговорките си, когато навърши 95 години. Така че очевидно това е една допустима възраст за пенсиониране в кралския двор и е изцяло евентуално и Елизабет Втора да избра да отстъпи престола точно тогава.

В последно време принц Чарлз съумя да се потвърди като най-достойния за ролята на крал , изключително около абсурда с брат му принц Андрю и самоубилия се в пандиза Джефри Епстайн, които бяха забъркани в следващия секс скандал, отекващ в кралския двор, написа Daily Mail.
 Кралица Елизабет Втора, лорд Порчестър, The Crown и имали ли са връзка двамата
Имала ли е извънбрачна връзка Елизабет Втора

Кой се пробва да натопи кралицата

Освен това, херцогът на Корнуол е същински рекордьор по очакване за нанагорнище на трона. А в случай че въпреки всичко в миналото стане същински крал, то той ще е най-възрастният в английския кралски двор. Но когато майка ти е дълголетница, по този начин става...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР