На пирова победа в Денсинг старс се радват тази година

...
На пирова победа в Денсинг старс се радват тази година
Коментари Харесай

Пирова победа с аплодисменти на запис: Честно ли спечели баба Неделя?

На пирова победа в „ Денсинг старс ” се радват тази година класираните първи Неделя Щонова и Атанас Месечков. Те взеха купата за крал и кралица на бала, само че всеобщото мнение е, че не я заслужават. Цената на успеха им е тежки обвинявания в заплатен зрителски избор и загуба на почитатели. За голямата част от феновете е явно, че на финала във вторник имаше най-малко две двойки, които танцуваха по-добре от спечелилите – Натали Трифонова с колегата си Димитър Стефанин и изключително Дара със своя сътрудник Джими Георгиев.

„ Срамна победа! Аплодисментите бяха на запис, а публиката седеше онемяла и невярваща! Никой не се радваше, дори не реагираха... Глас в пустиня! Не можехме да повярваме какво се случва, даже журито беше ненадейно... ” Това описват очевидци, участвали на финала на „ Денсинг старс ” в студиото в Нови хан, където снимат шоуто на Би Ти Ви.

Любимката на младежите Дара още от старта на сезона изпъкна с метода, по който се движи на дансинга, и до финала беше любимка на журито . Натали Трифонова стартира по-колебливо, само че бързо набра скорост и от средата на надпреварата към този момент беше неотразима на паркета. Не инцидентно на финала точно двете – брюнетката и русокоската, бяха любимци на феновете и събраха най-вече позитивни мнения на формалните страници на предаването, както и във почитател групите. Очакванията бяха Дара, която постоянно събираше най-вече точки от журито, да победи, а Натали да бъде първа подгласничка – с второто място. Няколко седмици преди финала хората към този момент смятаха, че е време Неделя Щонова и Наско Месечков да изоставен надпреварата, защото не бяха впечатляващи на фона на други танцьори като да вземем за пример Папи Ханс и Валери Григоров. Въпреки това обаче двамата мъже отпаднаха на полуфинала, а докторката дружно с каратистката Ивет Григорова стигнаха до край. Ивет остана четвърта в крайното класиране, а хората продължиха да чакат невроложката с телевизионна кариера да бъде последна най-малко този път, което в тази ситуация означаваше да заеме третото място. Но трета се оказа Натали, втора – Дара, а успеха сграбчи баба Неделя, въпреки че, както нормално, беше оценена с минимум точки от способеното жури. Оказа се, че е получила най-голям % от гласовете на феновете, които са пускали есемеси. Това я изстреля до успеха дружно с Наско Месечков.

„ Уикенд ” още преди повече от месец предвижда това развиване на събитията в танцовото съревнование. Откакто продукцията разгласява резултатите от зрителския избор, е ясно, че Неделя събира най-вече есемеси. Из форумите се чудят по какъв начин е допустимо това, откакто всеобщото мнение е, че от дълго време е трябвало да отпадне. Но очевидно фенската маса на двойката й с Наско се е мобилизирала да гласоподава, до момента в който тази на останалите участници избира да написа из обществените мрежи, което няма никаква тежест в класациите.

След финала на танцовото съревнование доста хора започнаха да упрекват досегашната фаворитка лекар Щонова в заболели упоритости и налудничаво държание, изразяващо се в непоследователни дейности пред камерата като нервен смях, пресилени сълзи и граничещи с опит за самоубийство изтощителни тренировки, поради които цялата е в синини. „ Дали има някой, който да излезе и да каже, че е дал своя вот за Щонова? ”, питат хората. Репортер на „ Уикенд ” се опита да откри коментар, в който фен декларира, че е изпратил есемес в поддръжка на докторката, само че не съумя. Много хора считат, че успеха й е купена. Повечето упрекват в корист Наско, а не Неделя. Смятат, че той е бил воден от упоритостта си да бъде първи, защото е самобитна емблема на шоуто, само че в никакъв случай не го беше печелил. „ Колко струваше успеха? ”, питат фенове, непосредствено тагвайки профилите на Месечков в обществените мрежи. „ Толкова му беше мъчно да одобри загубите в предходни сезони! Дано се успокои към този момент и за другите излъчвания, в случай че е треньор отново, да понижи малко поддръжките, че аман от неговата хореография-акробатика! ”. Мнозина считат, че Месечков е победил с есемеси на хората, които посещават уроците му по танци. „ Дано Щонова изтърпи всичко, което ще се излее върху й след тази незаслужена победа ”, написа симпатизантка на лекарката, която също е на мнение, че успеха й не е заслужена.

Самата Неделя показа в изявление за Би Ти Ви, че е чела доста от мненията, в това число отрицателните. Тя си ги изяснява със субективизма във възприемането на изкуството – в тази ситуация танца. „ Едни хора ще харесат Дара, тъй като е прелестна – Дара, обичаме те! – други ще харесат Натали, трети – Ивет. В изкуството перцепцията е доста значима ”, философства Щонова.

Въпреки това всеобщото мнение е, че същинските кралици на бала са останали на второ и трето място, а Неделя е взела тяхната купа. Много хора приканват да я върне, тъй като не я заслужава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР