От миналия петък, 31 май, Рокетмен е в кината и

...
От миналия петък, 31 май, Рокетмен е в кината и
Коментари Харесай

Защо в Русия цензурираха филма за Елтън Джон

От предишния петък, 31 май, " Рокетмен " е в кината и всички почитатели на Елтън Джон имат мотив за наслада. Това е по този начин, тъй като филмът наблюдава най-трудните години на музиканта, както и неговия огромен пробив.
 Джерард Бътлър и неразрешеният му в Русия филм
Джерард Бътлър и неразрешеният му в Русия филм

Защо Hunter Killer не излиза на огромен екран

В основната роля, тази на Елтън Джон, влиза артистът Тарън Еджертън и на огромна част от рецензията, както и на публиката, ѝ подхожда видяното в киното. В Русия обаче не са на същото мнение, тъй като се оказва, че филмът е бил цензуриран и хората там няма да могат да видят кино лентата в цялостния му искра.

Премиерата на кино лентата в страната е на 6 юни, а всички подиуми с хомосексуални контакти сред героите ще бъдат отстранени. Според The Guardian, това се постанова поради закона в Русия, който не разрешава хомосексуалната агитация.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rocketman (@rocketmanmovie) на Май 3, 2019 в 11:20 PDT

Това ще рече, че към пет минути от " Рокетмен " ще бъдат спестени на съветската аудитория. Финалът на кино лентата също е изменен. В истинска се споделя, че Елтън Джон живее със брачна половинка си и дружно отглеждат деца, до момента в който в съветската версия това е спестено, а се загатва единствено, че музикантът е основал фондация за битка със СПИН и продължава да работи с музикалния си сътрудник.

Изрязват гей подиуми от " Бохемска рапсодия "

Китайските управляващи не са съгласни с всичко

В изказване по отношение на случилото се, Елтън Джон и основателите на " Рокетмен " показват огорчението си от обстоятелството, че филмът е претърпял корекции. Те твърдят, че това е направено без тяхно познание и схващат от медиите. Според думите им, решението да бъдат отстранени тези подиуми демонстрира, че към момента живеем в свят, в който хората не престават да бъдат разделяни съгласно половата си ориентировка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР